350 TL Mouse Tavsiyesi

Arkadaşlar canlar sizin yapmanız gereken tek şey mouse önerisi benim düşüncemi eleştirmek değil forum böyle bişey değil mouse önerinizi yapın konuyu kapatın
Senin kötü mouse önerisi yaptığını söyleyebiliriz. Belki biz kötü olduğunu söylemesek o adam o mouse'u alacak? Birde mesajlara gülücük atıyorsun. Yani neye itiraz ettiğini anlasak birde. Komik komik laflar ediyorsun.

Arkadaşlar canlar sizin yapmanız gereken tek şey mouse önerisi benim düşüncemi eleştirmek değil forum böyle bişey değil mouse önerinizi yapın konuyu kapatın
Düşüncen yanlışki uyarılıyorsun. Uyarılınca da "komiksin" diyorsun, tamam sen haklısın falan yok.

Bu konu niye bu kadar uzadı ya?

Ben kendimi haklı çıkarmaya calısmıyorum.Son mesaj forum yapacağınıza konuyu saptırıyorsunuz daha cevap vermeyecegim
Mümkünse verme. Laf yetiştirip saçma şeyler söylemek yerinede, tamam, olur, bir bakayım, sence daha iyi hangi mouse var? Gibi lafları kullan.

Elim orta boy sayılabilecek bir büyüklükte. Mouse'u sağ el ile kullanırım. Neleri önerirsiniz?
indirimde basilisk vardı ona bakabilrsiniz
Post automatically merged:

Elim orta boy sayılabilecek bir büyüklükte. Mouse'u sağ el ile kullanırım. Neleri önerirsiniz?

Geri