Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 31,755
Mercury sensor kullanmıyor o mouse. Kullandığını düşünüyorsan kendin içini aç bak bakalım.Sen kendin kullandın mı biliyorsun
Mercury sensor kullanmıyor o mouse. Kullandığını düşünüyorsan kendin içini aç bak bakalım.Sen kendin kullandın mı biliyorsun
Böyle kullanıcılara da uyarı verilmesi lazım.Mercury sensor kullanmıyor o mouse. Kullandığını düşünüyorsan kendin içini aç bak bakalım.
Arkadaşlar canlar sizin yapmanız gereken tek şey mouse önerisi benim düşüncemi eleştirmek değil forum böyle bişey değil mouse önerinizi yapın konuyu kapatınBöyle kullanıcılara da uyarı verilmesi lazım.
Senin kötü mouse önerisi yaptığını söyleyebiliriz. Belki biz kötü olduğunu söylemesek o adam o mouse'u alacak? Birde mesajlara gülücük atıyorsun. Yani neye itiraz ettiğini anlasak birde. Komik komik laflar ediyorsun.Arkadaşlar canlar sizin yapmanız gereken tek şey mouse önerisi benim düşüncemi eleştirmek değil forum böyle bişey değil mouse önerinizi yapın konuyu kapatın
Düşüncen yanlışki uyarılıyorsun. Uyarılınca da "komiksin" diyorsun, tamam sen haklısın falan yok.Arkadaşlar canlar sizin yapmanız gereken tek şey mouse önerisi benim düşüncemi eleştirmek değil forum böyle bişey değil mouse önerinizi yapın konuyu kapatın
Birde gülücük atıyorDüşüncen yanlışki uyarılıyorsun. Uyarılınca da "komiksin" diyorsun, tamam sen haklısın falan yok.
Ben komiksini üsluba göre dedimDüşüncen yanlışki uyarılıyorsun. Uyarılınca da "komiksin" diyorsun, tamam sen haklısın falan yok.
Hala devam ediyorsunuzBen komiksini üsluba göre dedim
cem yılmaz heralde arkadaşlogitech g203 lightsync 350 TL ye kadar çıkmana gerek yok
Arkadaş kızgın emojisi rekoru kırdı. Hala itiraz ediyor, kendini haklı çıkarmaya çalışıyor o yüzden.Bu konu niye bu kadar uzadı ya?
Ben kendimi haklı çıkarmaya calısmıyorum.Son mesaj forum yapacağınıza konuyu saptırıyorsunuz daha cevap vermeyecegimArkadaş kızgın emojisi rekoru kırdı. Hala itiraz ediyor, kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.
Mümkünse verme. Laf yetiştirip saçma şeyler söylemek yerinede, tamam, olur, bir bakayım, sence daha iyi hangi mouse var? Gibi lafları kullan.Ben kendimi haklı çıkarmaya calısmıyorum.Son mesaj forum yapacağınıza konuyu saptırıyorsunuz daha cevap vermeyecegim
indirimde basilisk vardı ona bakabilrsinizElim orta boy sayılabilecek bir büyüklükte. Mouse'u sağ el ile kullanırım. Neleri önerirsiniz?
Elim orta boy sayılabilecek bir büyüklükte. Mouse'u sağ el ile kullanırım. Neleri önerirsiniz?