3k Xiaomi vs 3k iPhone se

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
567
Ya bu Iphone'ın olayı ne?
Bakın şimdi bu 18k TL

Bu ise 15k

Şimdi aradaki fiyat farkı Türkiye'ye göre azımsanmayacak kadar fazla ama özelliklere bakarsanız 3 bin TL daha fazla olan 12 Pro Max 9-11 bin TL'lik bir telefon gibi, hatta daha az.
Ben mi bir özelliğini kaçırıyorum yoksa Apple büyük bir balon mu?
Tabii Türkiye olarak düşünün amerigada 700 dolara 2 günde alabiliyorsun.

Bakın şimdi bu 18k TL

Bu ise 15k

Şimdi aradaki fiyat farkı Türkiye'ye göre azımsanmayacak kadar fazla ama özelliklere bakarsanız 3 bin TL daha fazla olan 12 Pro Max 9-11 bin TL'lik bir telefon gibi, hatta daha az.
Apple bir çok kullanıcıya ulaşmış bir firmadır hatta çoğu kişi için ios>android bu yüzden tercihler oluyor bazılarına daha kaliteli geliyor. Yazılım olarak apple çok iyi instagram vs uygulamalarda fotoğraf çok iyi paylaşılıyor. Ama ben androidden yanayım :D xiaomi candır

Bakın şimdi bu 18k TL

Bu ise 15k

Şayomi fanboy

3000₺ Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128gb 6gb ram li model aldım aşırı fazla bile yetiyor.
Çıkartayım americano kahve yanında masaya vurayım diye bir düşüncem olmadığı için bana yeter.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır elimde redmi note 9 pro var ve başka tel olsa bunu direk çöpe atarım
Bendede var hacım neyini sevmedin misal.

Hayır elimde redmi note 9 pro var ve başka tel olsa bunu direk çöpe atarım
Xiaomi yazmamın nedeni ciddi anlamda Türkiye, Brezilya, Hindistan vb kötü ekonomi ve düşük bütçe için aşırı büyük şeyler vaadetmesi

3000₺ Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128gb 6gb ram li model aldım aşırı fazla bile yetiyor.
Çıkartayım americano kahve yanında masaya vurayım diye bir düşüncem olmadığı için bana yeter.

Bendede var hacım neyini sevmedin misal.
Aşırı bug dolu yazılım, fazla şarj yemesi
Az yazdım ama buglar çok olmasada sıkca çıkıyor ve çok ığraşman gerekiyor ki düzeltesin

Xiaomi yazmamın nedeni ciddi anlamda Türkiye, Brezilya, Hindistan vb kötü ekonomi ve düşük bütçe için aşırı büyük şeyler vaadetmesi

Aşırı bug dolu yazılım, fazla şarj yemesi
Az yazdım ama buglar çok olmasada sıkca çıkıyor ve çok ığraşman gerekiyor ki düzeltesin
Bir note 9 pro kullanicisi olarak ya siz hor kullaniyorsunuz yada telefon sizw hatali gelmis tek eksisi su gecirmesi

Apple genel olarak ust segment cihaz cikartiyor.

Diger telefon modelleri ucuz niyetine mal gibi Android cihazlar cikartti.

Ha Android>iOS. Bu gercek ama Android telefon ureten bir cok marka, mal etti Android'i.

O yuzden Apple kaliteli bir marka haline geldi.

DOSTUM REDMİ NOTE 8 KULLANIYORUM EN SON 1. DÜNYA SAVAŞINDA ŞARJA TAKTIM DAHA HALA %84'TE HEY GÖZÜNÜ SEVDİĞİMİN XİAOMİSİ BEEEE

arabanın aküsü bitti ret mi not 5x lite ile doldurdum.ondan sonra 8 gün sarjım bitmedi.
DOSTUM REDMİ NOTE 8 KULLANIYORUM EN SON 1. DÜNYA SAVAŞINDA ŞARJA TAKTIM DAHA HALA %84'TE HEY GÖZÜNÜ SEVDİĞİMİN XİAOMİSİ BEEEE

Bakın şimdi bu 18k TL

Bu ise 15k

Amerika'da hangi iş 2 günde 700 dolar kazandırıyor?

Geri