ardaefeaes
80+
- Reaksiyon skoru
- 42
Dağ bisikleti almayı düşünüyorum 27.5,29 jant olabilir.Önerilerinizi bekliyorum
fren tipi olarak hidrolik disk mi mekanik disk mi yoksa pabuçlu mu ?Dağ bisikleti almayı düşünüyorum 27.5,29 jant olabilir.Önerilerinizi bekliyorum
Dağ bisikleti almayı düşünüyorum 27.5,29 jant olabilir.Önerilerinizi bekliyorum
pabuçlu düşünmüyorum diğer ikisininde hangisi daha iyidir çok bi bilgim yok ?fren tipi olarak hidrolik disk mi mekanik disk mi yoksa pabuçlu mu ?
disk fren daha iyidirpabuçlu düşünmüyorum diğer ikisininde hangisi daha iyidir çok bi bilgim yok ?
eğer illa diskli alıcam dersen mekanik alma fren tutmaz berbattır frenler tuttuğunda diskleri kitlemez buda sana kaza yaptırır bu yüzden hidrolik al ben hidrolik kullanıyorum tuttuğum anda kitliyor mükemmel bir şekilde duruyorum ama bu disklerin bakımları çok zor ve masraflıdır söyleyeyim pabuçlu almak o kadar kötü değil hemde bisikletin kilosu azalır ama siz yinede diskli mi istiyorsunuz ?pabuçlu düşünmüyorum diğer ikisininde hangisi daha iyidir çok bi bilgim yok ?
Ben 7 ay once bisan mtx 7100 aldım 1500 civarlarindaydi suan bilmemDağ bisikleti almayı düşünüyorum 27.5,29 jant olabilir.Önerilerinizi bekliyorum
29diskli daha iyi olur ya tercih olarak da hem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de boyum 177 58 kiloyum sizce 27.5 mu 29 mu daha iyi olur
29 çok olur kanka uzarım diyorsan al ama şuan koltuğu düşükte binersin 27.4 ise koltuğu daha yüksekte sürersin bence yüksekte olmak daha zevklidiskli daha iyi olur ya tercih olarak da hem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de boyum 177 58 kiloyum sizce 27.5 mu 29 mu daha iyi olur