🔥İndirim 59 TL Blue Switch Klavye MF Product Strike 0120 !

Gerçekten garip umarım ulaşır.

valla kargolanan insanlar 100-200 tl kar edecek bizi para iadesi yapıp yollayacaklarsa isyan çıkar. En erken alan insanlardanım bu konunun açılışından bile önce aldım ama kargolanmadı istanbul dışı olduğumdan muhtemelen.

İade edeceklerse herkesinkini iade etsinler ne bu böyle rastgele insanlara yollayıp kalanları iptal etmek?

Yarın kargosu gelen varsa konuya yazsın veya incelemesini yapsın bizde görelim :D
(2 gün önce trust gtx 830 klavyesini aldım)

valla kargolanan insanlar 100-200 TL kar edecek bizi para iadesi yapıp yollayacaklarsa isyan çıkar. En erken alan insanlardanım bu konunun açılışından bile önce aldım ama kargolanmadı istanbul dışı olduğumdan muhtemelen.

İade edeceklerse herkesinkini iade etsinler ne bu böyle rastgele insanlara yollayıp kalanları iptal etmek?
Bende erken aldım yer İstanbul alakası yok onla :)

gelir mi sizce
1622830868540.png

Senin aldığın bir şeyin daha doğru düzgün geldiğini görmedim ama o.O2
umarım gelir
Boşa yaşıyorum, siz bir de sadece siparişlerimin gelmeyişini biliyorsunuz. Benim hayatım da her şey böyle...

ben ordan mouse aldım güvenilir bi marka ama 200tl klavye 60 olmuş yanı bi işde bi iş var

valla kargolanan insanlar 100-200 TL kar edecek bizi para iadesi yapıp yollayacaklarsa isyan çıkar. En erken alan insanlardanım bu konunun açılışından bile önce aldım ama kargolanmadı istanbul dışı olduğumdan muhtemelen.

Bende ilk alanlardanim eğer iptal olursa çok pis küfürler ederim. Madem iptal edicen herkesinkini et. Yok yarısını göndereyim yarısini iptal edelim. E nerde adalet?

Alfabetik sıraya göre yolluyorlar.

beyler bu tarz bişey 1 kez başıma geldi bi hoparlör aldım 40 tl lik hepsiburadada yazan tarihe kadar gelmedi müşteri hizmetleri ile baya bi konustum bezdirdim biraz :) en son 45 TL lik hediye ceki verdiler her sipaarişte kullanabileceğim aynı gün akşamda kargom geldi hoparlör bedavaya gelmişti yine en kötü öyle bişey olabilir

Geri