Muammer Beytekin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,189
Gerçekten garip umarım ulaşır.
Bende erken aldım yer İstanbul alakası yok onlavalla kargolanan insanlar 100-200 TL kar edecek bizi para iadesi yapıp yollayacaklarsa isyan çıkar. En erken alan insanlardanım bu konunun açılışından bile önce aldım ama kargolanmadı istanbul dışı olduğumdan muhtemelen.
İade edeceklerse herkesinkini iade etsinler ne bu böyle rastgele insanlara yollayıp kalanları iptal etmek?
Senin aldığın bir şeyin daha doğru düzgün geldiğini görmedim amagelir mi sizce
Alıntıyı görüntüle
Boşa yaşıyorum, siz bir de sadece siparişlerimin gelmeyişini biliyorsunuz. Benim hayatım da her şey böyle...Senin aldığın bir şeyin daha doğru düzgün geldiğini görmedim ama
umarım gelir
Doğru söylüyor maalesef @samet4747Senin aldığın bir şeyin daha doğru düzgün geldiğini görmedim ama
umarım gelir
Aynı durum bendede aynı şekil beklemedeyim bakalımgelir mi sizce
Alıntıyı görüntüle
Bende ilk alanlardanim eğer iptal olursa çok pis küfürler ederim. Madem iptal edicen herkesinkini et. Yok yarısını göndereyim yarısini iptal edelim. E nerde adalet?valla kargolanan insanlar 100-200 TL kar edecek bizi para iadesi yapıp yollayacaklarsa isyan çıkar. En erken alan insanlardanım bu konunun açılışından bile önce aldım ama kargolanmadı istanbul dışı olduğumdan muhtemelen.
İade edeceklerse herkesinkini iade etsinler ne bu böyle rastgele insanlara yollayıp kalanları iptal etmek?
Alfabetik sıraya göre yolluyorlar.valla kargolanan insanlar 100-200 TL kar edecek bizi para iadesi yapıp yollayacaklarsa isyan çıkar. En erken alan insanlardanım bu konunun açılışından bile önce aldım ama kargolanmadı istanbul dışı olduğumdan muhtemelen.