Kalıcı Ücretsiz 20$ Değerindeki Tell Me Why (Steam)

Oyun Türkiye'de satılmıyor.
Aslında satılıyor, sadece sayfaya erişim yok. Oyun tüm ülkelerde ücretsiz bir durumda şu an.
Kaldı ki eşcinsellik var diye oyunu Türkiye yasaklamadı. Yayımcı firma direkt böyle satışa çıkardı.
Tepki gelecek olasılığını göz önünde bulundurarak Türkiye IP'si ile girmeyi engellediler, o kadar.
Birçok Ortadoğu ülkesinde böyle yapıldı. Hesabı tehlikeye atacak bir durum yok, satın alım yok.
Sadece VPN ile sayfayı görüntüleyip her yerde ücretsiz olan oyunu hesaba ekliyoruz, bir risk yok.
Şayet VPN ile bölgeyi değişip dolarla oyun alsaydık sıkıntı olurdu. Yaptığımızda bir problem yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
hocam ban yeme riskimiz 0 mı emin misin ?

hocam ban yeme riskimiz 0 mı emin misin ?
Bir tane bile ban yiyen oyuncu görmedim, farklı farklı oyunlarda binlerce kişinin yaptığı bir yöntem, sıkıntı çıkarmayacaktır.
Eğer bu dediğim yöntem ile dolarla oyun alırsanız ban yenilebilir. Ücretsiz bir oyunu hesaba eklemekte ise bir sakınca yok.

Bir tane bile ban yiyen oyuncu görmedim, farklı farklı oyunlarda binlerce kişinin yaptığı bir yöntem, sıkıntı çıkarmayacaktır.
Eğer bu dediğim yöntem ile dolarla oyun alırsanız ban yenilebilir. Ücretsiz bir oyunu hesaba eklemekte ise bir sakınca yok.
Peki vpn i sildikten sonra türkiyeye otamatik olarak geri döner değilmi

ama bende otomatik kendi tr ye çekmiş ben yapmadan sıkıntı olur mu

ama bende otomatik kendi tr ye çekmiş ben yapmadan sıkıntı olur mu
Evet, otomatik çekiyor aslında. Ben ne olur ne olmaz garantiye almak adına VPN'i kapatmadan önce Türkiye seçiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,316
Üyeler
184,613
Son üye
Furkanmerde
Geri