Azexxes
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 2,938
Ne alakaAynen alın da hesabınız gümlesin![]()
Ne alakaAynen alın da hesabınız gümlesin![]()
Oyun Türkiye'de satılmıyor.Ama türkiyede paralı olan bir oyunu bedavaya alıyoruz bence biraz riskli
Türkiye'de satılmıyor. Eşcinsellik olduğu için çoğu ülkede çıkmadan yasaklamışlar.Neden Türkiyede ücretsiz değil? Vpn e güvenemiyorum.
Cogu ulkede degil bitek turkiyedeOyun Türkiye'de satılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Türkiye'de satılmıyor. Eşcinsellik olduğu için çoğu ülkede çıkmadan yasaklamışlar.
Normal hayattada kullanıyon zaten bir şey olmazHocam vpn kullanmak yasak değil mi bir sıkıntı olmasın.
Çoğu ülkede dostum birçok doğu ülkesinde yasaklandı.Cogu ulkede degil bitek turkiyede
Aslında satılıyor, sadece sayfaya erişim yok. Oyun tüm ülkelerde ücretsiz bir durumda şu an.Oyun Türkiye'de satılmıyor.
Bir tane bile ban yiyen oyuncu görmedim, farklı farklı oyunlarda binlerce kişinin yaptığı bir yöntem, sıkıntı çıkarmayacaktır.hocam ban yeme riskimiz 0 mı emin misin ?
Peki vpn i sildikten sonra türkiyeye otamatik olarak geri döner değilmiBir tane bile ban yiyen oyuncu görmedim, farklı farklı oyunlarda binlerce kişinin yaptığı bir yöntem, sıkıntı çıkarmayacaktır.
Eğer bu dediğim yöntem ile dolarla oyun alırsanız ban yenilebilir. Ücretsiz bir oyunu hesaba eklemekte ise bir sakınca yok.
VPN'i silmeden önce zaten Türkiye'ye dönüyoruz, konuda yazılı.Peki vpn i sildikten sonra türkiyeye otamatik olarak geri döner değilmi
Evet, otomatik çekiyor aslında. Ben ne olur ne olmaz garantiye almak adına VPN'i kapatmadan önce Türkiye seçiyorum.ama bende otomatik kendi tr ye çekmiş ben yapmadan sıkıntı olur mu
Steam'den VPN kullanimi ile oyun alimi Steam'in kullanim sartlarina aykiridir ve hesabinizin banlanmasi ile sonuclanabilir.Ne alaka