Kitap Önerisi Alabilirmiyim

Assassins creed kitapları var. Halonun kitapları var. Kan Ter Ve pikseller var(oyun firmalarının olaylarını anlatan bir kitap). Witxher kitapları var.

sana önerim J.J Rousseu Toplum Sözleşmesi

manga severmisin okurmusun bilmiyorum ama tavsiye edebilirim. titana saldırı serisini önermek istiyorum

Assassins creed kitapları var. Halonun kitapları var. Kan Ter Ve pikseller var(oyun firmalarının olaylarını anlatan bir kitap). Witxher kitapları var.
Kan Ter ve pikselleri unutmuşum önerin için çok teşekkürler. ❤
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

manga severmisin okurmusun bilmiyorum ama tavsiye edebilirim. titana saldırı serisini önermek istiyorum
Anime çok sevmiyorum ama önerin için genede teşekkürler. ❤

Kırmızı pazartesi, Satranç
Ben direkt kitap önerisi yapmıştım pardon :D
Kitaplara bakıcam önerin için teşekkürler. ❤

onu bende alıcaktım hatta sordum yok dedi enis k. den gördüm spoilersız söylermisin güzelmi

Merhaba kitap almayı düşünüyorum bilim kurgu veya oyun kitaplarından önerebilir misiniz? ( Metro gibi )
Witcher Ve Assasins'Creed Harry Poter
Sherlock Holmes ORJ olanı bu arada

onu bende alıcaktım hatta sordum yok dedi enis k. den gördüm spoilersız söylermisin güzelmi

Evrendeki bütün Sherlock holmes kitaplarını almış olabilirim 😅 önerilerin için teşekkür ederim. ❤
20210608_232911.jpg

Merhaba kitap almayı düşünüyorum bilim kurgu veya oyun kitaplarından önerebilir misiniz? ( Metro gibi )
oyun değil ama fantastik seriler önericem
Gölgelerin efendisi (14 kitap)
Dikenlikler serisi (3 kitap)
HP lovecraft'ın kitaplarına bak

İçinde bu oyunların olaylarını anlatıyor bu oyunlar'dan birini oynadıysan bile baya sarar seni.

20210608_233126.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,236
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri