Ellie Williams
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Merhaba kitap almayı düşünüyorum bilim kurgu veya oyun kitaplarından önerebilir misiniz? ( Metro gibi )
Kan Ter ve pikselleri unutmuşum önerin için çok teşekkürler. ❤Assassins creed kitapları var. Halonun kitapları var. Kan Ter Ve pikseller var(oyun firmalarının olaylarını anlatan bir kitap). Witxher kitapları var.
Anime çok sevmiyorum ama önerin için genede teşekkürler. ❤manga severmisin okurmusun bilmiyorum ama tavsiye edebilirim. titana saldırı serisini önermek istiyorum
Kitaplara bakıcam önerin için teşekkürler. ❤Kırmızı pazartesi, Satranç
Ben direkt kitap önerisi yapmıştım pardon
Assasins creed kitaplarına bakabilirsin ben sevmiştimMerhaba kitap almayı düşünüyorum bilim kurgu veya oyun kitaplarından önerebilir misiniz? ( Metro gibi )
onu bende alıcaktım hatta sordum yok dedi enis k. den gördüm spoilersız söylermisin güzelmiAssassins creed kitapları var. Halonun kitapları var. Kan Ter Ve pikseller var(oyun firmalarının olaylarını anlatan bir kitap). Witxher kitapları var.
Witcher Ve Assasins'Creed Harry PoterMerhaba kitap almayı düşünüyorum bilim kurgu veya oyun kitaplarından önerebilir misiniz? ( Metro gibi )
oyun değil ama fantastik seriler önericemMerhaba kitap almayı düşünüyorum bilim kurgu veya oyun kitaplarından önerebilir misiniz? ( Metro gibi )
et değil xdİçinde bu oyunların olaylarını anlatıyor bu oyunlar'dan birini oynadıysan bile baya sarar seni.
Alıntıyı görüntüle
yakınında kütphane var ise ordan değiştirebilirsin kitaplarıEvrendeki bütün Sherlock holmes kitaplarını almış olabilirim önerilerin için teşekkür ederim. ❤
Alıntıyı görüntüle