Kitap Önerisi Alabilirmiyim

yakınında kütphane var ise ordan değiştirebilirsin kitapları
Kütüphanelerde bu tarz bir olay varmıki 🤔 uzun zamandır gitmemiştim ama çok beni sarıcak kitaplar olucağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netflix'te dizisini izlemiştim pek sarmamıştı belki kitaplarına bir şans veririm önerin için teşekkürler. ❤

Kütüphanelerde bu tarz bir olay varmıki 🤔 uzun zamandır gitmemiştim ama çok beni sarıcak kitaplar olucağını sanmıyorum.

Netflix'te dizisini izlemiştim pek sarmamıştı belki kitaplarına bir şans veririm önerin için teşekkürler. ❤
Bence en kalitelilerden diğerleri pek sarmıyor, daha basit bir şeyler istiyorsan eskiden Percy Jackson serisine sarmıştım. Ona da bakabilirsin

Mark Hooder-Yaylı Bacak Jack okuduğum en iyi bilim kurgu eseridir.

onu bende alıcaktım hatta sordum yok dedi enis k. den gördüm spoilersız söylermisin güzelmi

Witcher Ve Assasins'Creed Harry Poter
Sherlock Holmes ORJ olanı bu arada
Baya güzel 2 günde bitiridim hiç sıkılmadım. Çevirisi ve içsrik çok güzel olmuştu. 2.Kitabı çevrilir çevrilmez almayı düşünüyorum hatta

Baya güzel 2 günde bitiridim hiç sıkılmadım. Çevirisi ve içsrik çok güzel olmuştu. 2.Kitabı çevrilir çevrilmez almayı düşünüyorum hatta
2. Kitabı çıkıcakmı kesinmi yani ? Stardew valeye 110 saat gömmüştüm zamanında Uncharted 4 ve Witcher 3'de baya ilgi çekici olsa gerek.

2. Kitabı çıkıcakmı kesinmi yani ? Stardew valeye 110 saat gömmüştüm zamanında Uncharted 4 ve Witcher 3'de baya ilgi çekici olsa gerek.
2. kitap zaten çıktı türkçeye çevirilmedi sadece

Merlin oku ready player one oku (ikiside çok hoş kitaplar)merlin 6 kitap var bende bulduğum ready p1 1 kitap

Geri