Hem kaspersky hemde malwarebytes kullanmaya gerek var mı?

EMA?R

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
Kaspersky kullanıyorum 2 hafta da 1 kere tam tarama yapıyorum sizce tam taramayı malwarebytes ile mi yapmalıyım yoksa kaspersky yeter mi?

Kaspersky kullanıyorum 2 hafta da 1 kere tam tarama yapıyorum sizce tam taramayı malwarebytes ile mi yapmalıyım yoksa kaspersky yeter mi?
Kasperksy yeterli geliyor çoğu durumlarda.

bilmediğin linke tıklamadıktan sonra crack şeyler indirip durmadığın sürece antivirüs e gerek yok

Hayır, ikisini de aynı anda kullanmanıza gerek yok. İki program birbiriyle çakışabilir. Sadece Kaspersky yeterlidir.
Şüphelendiğiniz bir dosya veya link varsa VirusTotal'de taratabilirsiniz.

Kaspersky kendini kanıtlamış bir antivirustür. Sadece Kaspersky yeterli olacaktır. 2 antivirüs kullanmak çakışmalara sebep verebilir ve sistemini gereksiz kastırabilir. Ama yine de kullanabilirsin sonuçta birinin bulamadığı virüsü öbürü bulabilir. Senin tercihin.

Kaspersky PC de önemli işler yapıyorsan daha iyi (lisanslı olan), normalde malwarabytes

Malwarebytes detayli kullanmadım. Bana kaspersky yeterli geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaspersky koruma konusunda da zayıf. Övüldüğü kadar iyi değil.
Neden zayıf? Bana kaynak atabilir misiniz? İsterseniz ben size kaspersky nin "çok" iyi olduğuna dair kaynak atabilirim

sürekli birşeyler indiren biri değilsen ikisine de gerek yok ama kaspersky daha iyidir ikisine gerek yok bence

Ben Şahsen KasperSky Kullanıyorum KasperSky Yeterlidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,220
Üyeler
191,494
Son üye
Neroi
Geri