Fiyat nedir hocamMerhaba arkadaşlar bu ekran kartı alınır mı?
diğer 6700 xt lere göre nasıldır
Merhaba arkadaşlar bu ekran kartı alınır mı?
bulabildiğim tek şey buydu zaten izlenmesine bakarsak kalitesini anlarız hiç yoktan iyidirvideo tam bir berbat kartın kaç derecede çalıştığını felan hiçbirşey göstermemiş
O fiyata hocam bunu alın geçinMerhaba arkadaşlar bu ekran kartı alınır mı?
normalde gaming gen tr den nitro + olanı sipariş etmiştim ama siparişim iptal edildi depoda stokta yokmuş ama site de stokta gözüküyor ve ayrıca arayıp dedim stokta olan depoda stokta olan 6700 xt ler hangileri dedim soralım dönüş sağlayalım dediler fakat hala geri dönüş sağlamadılarO fiyata hocam bunu alın geçin
"ASUS Radeon RX 6700 XT ROG STRIX OC 12GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı - Gaming.Gen.TR" https://www.gaming.gen.tr/urun/6492...-rog-strix-oc-12gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/
İncelemeleri :
Hocam kesilikle bu fiyata rog strix alın ama stoğu sorun ilk başta varsa eğer çökün kartanormalde gaming gen tr den nitro + olanı sipariş etmiştim ama siparişim iptal edildi depoda stokta yokmuş ama site de stokta gözüküyor ve ayrıca arayıp dedim stokta olan depoda stokta olan 6700 xt ler hangileri dedim soralım dönüş sağlayalım dediler fakat hala geri dönüş sağlamadılar
sordum hocam işte bu sabah ama geri dönüş sağlamadılar maalesef şimdi sipariş edicem onu da yok deyip iptal ediceklerHocam kesilikle bu fiyata rog strix alın ama stoğu sorun ilk başta varsa eğer çökün karta