Bu bilgisayar alınır mı?

m2 desteği yok
Eğer kulaklığınız jaklı ise yani hd audio olarak kullanıcaksınız ses kartı kötü.
Ram desteği 2933mhz
Aldığım pcdeki ramler zaten 3000mhz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

m2 desteği yok
Eğer kulaklığınız jaklı ise yani hd audio olarak kullanıcaksınız ses kartı kötü.
Ram desteği 2933mhz
Van içinde daha iyi 2.el öneriniz varsa atarsanız sevinirim 6.5k en fazla.

Aldığım pcdeki ramler zaten 3000mhz

Van içinde daha iyi 2.el öneriniz varsa atarsanız sevinirim 6.5k en fazla.
3000mhz kötü bir değer değil ama iyi de diyemeyiz. Mhz fpsyi etkiliyor ve ileride daha yüksek mhzli ramler takmak isterseniz böyle bir şey mümkün olmayacaktır.
İleriye dönük bir sistem düşünüyorsanız a320m-r önermem

3000mhz kötü bir değer değil ama iyi de diyemeyiz. Mhz fpsyi etkiliyor ve ileride daha yüksek mhzli ramler takmak isterseniz böyle bir şey mümkün olmayacaktır.
İleriye dönük bir sistem düşünüyorsanız a320m-r önermem
Hocam ben şu an 2666 kullanıyorum yani 3000e geçmek bende perf. Artışı hisettirecektir. Her şey bir yana van içinden 6.5k daha iyi öneriniz yokmudur 2.el?

Hocam ben şu an 2666 kullanıyorum yani 3000e geçmek bende perf. Artışı hisettirecektir. Her şey bir yana van içinden 6.5k daha iyi öneriniz yokmudur 2.el?
maalesef ikinci el piyasası hakkında hiçbir bilgim yok. Yanlış tavsiye vermek istemem.

SSD kronik sorunlu sağlığı ve hızı düşüyor. PSU kalitesiz marka sistemi çöp etme ihtimali var. Ekran kartı sıfır ise kötü çünkü parasını hak etmiyor ve fazla güç tüketiyor.
ekran kartını şuanki sistemimde kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. ssd de katılıyorum aynı şekilde psu da sıkıntılı gibi. alıp bu parçaları değiştirirseniz daha iyi olabilir

bu sistemden monitörsüz fiyat istiyebilirsiniz zaten aceleside varmış ucuza satabilir

pardon monitörlü sistemmiş sizin attığınız ozaman sizin attığınız sistem o fiyata gayet güzel fakat alırken donanımları kontrol edin

bu sistemden monitörsüz fiyat istiyebilirsiniz zaten aceleside varmış ucuza satabilir

pardon monitörlü sistemmiş sizin attığınız ozaman sizin attığınız sistem o fiyata gayet güzel fakat alırken donanımları kontrol edin
Başka bir öneriniz varmı?

O sistemde gayet güzel ama 1060ı fazla sevmiyorum nedense gtx 1070 aşağısı eski kötü falan gibi görüyorum bana artık gtx 10 serisi ve aşağısı çok eski gelmeye başladı.

Anakart o sisteme gitmez, ssd sorunlu, psu tehlikeli ekran kartı parasını haketmiyor.

Arkadaşlar merhaba monitör dahil klavye mouse falan dahil 6500TL Sistem.
Oc veya m.2 takmayacağım için anakart sıkıntı olmaz Fiyatına göre nasıl alınır mı??
Sistem;

Monitör Rampage 144Hz 1ms Curved.

Ekran kartı RX580 4GB

İşlemci R5 1600AF

Anakart A320M-R

Ram 2x8 gell evo amd edition 3000mhz

480GB adata su630 ssd

Dark 500w 80+ bronz psu

Kasa Ranger Rigel
önerim biraz daha araştırmanız yönünde

Bu fiyata 144 hz monitorlu rx580li sistem bulmussunuz ssd kötü diyolar 😅 sistem parcalarinda sorun yoksa her turlü alinir ssd dedigin 250 ttlik parça bozulursa yenisini alirsin ne olur ki

Bu fiyata 144 hz monitorlu rx580li sistem bulmussunuz ssd kötü diyolar 😅 sistem parcalarinda sorun yoksa her turlü alinir ssd dedigin 250 ttlik parça bozulursa yenisini alirsin ne olur ki
adam haqlı

cidden anlamadım RX 580 li sistem 6.5k bide yanında full set veriyor adam 144hz 1ms curved monitörle kötü diyorlar.

Alınmaz hocam.

Geri