Bu sistem kaç TL eder ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/i5-3470-r7-240-pc-kac-tl-eder.381274/ yine aynı tarz bilgisayar insanlar 1.5k diyo

çok rahatça 1200 TL'ye gider renkli bir şekilde büyük harfler ile detaylı ve güzel bir açıklama yazıp insanların bi şekilde ilgisini çekiceksin

fotoğrafları güneşi iyi olan bir yerde düzgün bi şekilde çekiceksin ve en az 6 tane fotoğraf çekiceksin ki güven artsın

başlığa da klasik EBA pc tarzı şeyler yazınca çok rahat bi şekilde 1.2 - 1.3k ya satabilirsin

bide 500 TL'ye şaşıracak bir şey yok bit pazarında vb bu tarz bilgisayarları frekansTV zaten 100 TL'ye alıyor sahibinden de değerinin çok daha fazlasına satabiliyorsun ama

insanlar kapış kapış izoly alıyor bu sisteme iki üç rgb şerit rgb kasa eklesen fiyatı katlanır :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gerçek ederi bana göre 900 tl ama

bana kalsa 10 lira bile vermem ama letgoda falan 1kya okutursun anlamayan dayılara falan

bana kalsa 10 lira bile vermem ama letgoda falan 1kya okutursun anlamayan dayılara falan
Eski sistem hocam çoğu oyunu oynatıyor o pc de onlarca oyun bitirdim 60-70fps te Ders için alan bir aile çıkar herhalde yeterli çünkü

Geri