Hocam 1600AF varken neden 1600 14nm modelide ekledinizkiBen kendime yeni bi sistem toplayacağım. İşlemciye bir türlü karar veremedim. Ekran kartı olarak da GTX 1650 Super alacağım. Aklımda olan işlemcilerden örnek vereyim. AMD Ryzen 3 2200G AMD Ryzen 5 1600 yada AMD Ryzen 5 1600 AF
Hocam sistemi hazır olarak mı alacaksınız yoksa parça parça mı?hocam onu bulamadım sitelerde yahu bulabilirseniz size zahmet nereye yazdıysam çıkmadı
sağoun teşekkürler.1600AF. 2200G alma kullanıyorum pek memnun değilim ısınma konusunda stok fan ile baya başarılı ama ekran kartımı besleyemiyor
parça parça toplanmış bi şekilde bulursam ona da bakabilirim hocam.Hocam sistemi hazır olarak mı alacaksınız yoksa parça parça mı?
hocam akakçeye baktım ama bulamadım ne yazık kiRyzen 5 1600 AF. Sitelerde gördüğünüz bu olabilir. www.akakce.com sayfası açılmadığı için bakamıyorum.
Stoklarda kalmamış olabilir. Kalsa da fiyatını yükseltiyor çakallar. Acil değilse, biraz bekleyebilirsiniz, ya da takip listenize atarsanız, size mail gelir. 2 ay önce 650 liraya almıştım.hocam akakçeye baktım ama bulamadım ne yazık ki
Ryzen 3 3300x tam oyun işlemcisi ama ısınıyo diye görmüştüm Abdullah abinin inceleme karşılaştırma videosundaaz daha biriktir ryzen 5 2600 veya ryzen 5 3600 al cok pisman olursun yada en kotu ryzen 3 3300 x
gayet iyi fiyata almışsınızStoklarda kalmamış olabilir. Kalsa da fiyatını yükseltiyor çakallar. Acil değilse, biraz bekleyebilirsiniz, ya da takip listenize atarsanız, size mail gelir. 2 ay önce 650 liraya almıştım.