Ücretsiz virüssüz minecraft indirilebilir mi?

wthr

80+
Reaksiyon skoru
86
Arkadaşlar şuan minecraft oynamak istiyorum arkadaşlarımla fakat PC yeni internetten korsan indiriyim derken virüs indirmek istemiyorum ücretsiz alabileceğim veya internette virüs tehditsiz minecraft indirebilir miyim?
Yoksa güvenli olması için ille parayla mı almalıyım?

TLaucnher ama 1.17 geldi diye sorunlu bir kaç güne kadar geçer
ha onun dışında noraml orjinal oyunu crackle oynayabiliyorsun yolu var ama özeldeyiz

ha onun dışında noraml orjinal oyunu crackle oynayabiliyorsun yolu var ama özeldeyiz
TLauncher ne olarak sayılıyor hocam ? Crack vs. mi o da ?

Arkadaşlar şuan minecraft oynamak istiyorum arkadaşlarımla fakat PC yeni internetten korsan indiriyim derken virüs indirmek istemiyorum ücretsiz alabileceğim veya internette virüs tehditsiz minecraft indirebilir miyim?
Forumda crack vb. şeylerin paylaşımı yasaktır.

TLauncher var ve TeamExtreme

Crack le oynayabiliyosam ve o tlauncher da virüs olma ihtimali var mı? veya server'lara girebilir miyim onda?

Crack le oynayabiliyosam ve o tlauncher da virüs olma ihtimali var mı? veya server'lara girebilir miyim onda?
yok hypixel fln bilmiyom ama orjinal launcherdan oynayabilirsin şu an barda paylaşamam dc ver özeleden

Korsana girer bu. Ama istersen o 10 TL'LİK hesaplardan alabilirsin. Sonsuza kadar gitmeyebilir ama.

Geri