Redragon M808 Storm alınır mı?

90ZX

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
200
Merhabalar arkadaşlar, Redragon M808 Storm mouse almayı düşünüyorum, hafif olması, sensörünün kaliteli olması ve elime-tutuş biçimime uygun olmasıyla beni cezbeden bir mouse, bir sitede sorunlu bir mouse olduğu yazıyordu, kullanan arkadaşlar varsa mouse'un eksi ve artı yönlerini söyleyebilir mi? Alınır mı bu mouse? Logitech MX518 alacaktım fakat ağır olması dolayısıyla vazgeçtim.

Merhabalar arkadaşlar, Redragon M808 Storm mouse almayı düşünüyorum, hafif olması, sensörünün kaliteli olması ve elime-tutuş biçimime uygun olmasıyla beni cezbeden bir mouse, bir sitede sorunlu bir mouse olduğu yazıyordu, kullanan arkadaşlar varsa mouse'un eksi ve artı yönlerini söyleyebilir mi? Alınır mı bu mouse? Logitech MX518 alacaktım fakat ağır olması dolayısıyla vazgeçtim.
Ben sorunlu olduğunu duymadım ama yaşayan var ki yazmış.Ben şahsen şu an ki kullandığım mouseyi almasaydım alacaktım.

Ben sorunlu olduğunu duymadım ama yaşayan var ki yazmış.Ben şahsen şu an ki kullandığım mouseyi almasaydım alacaktım.
Siz ne aldınız? Bu arada kullanıcı yorumu değildi benim okuduğum, mouse ile alakalı blog hazırlayan bir siteydi.

Teknoloji şans işi, sorun çıkarsa iade eder veya değişim yaptırırsın.

• Beğen
Reaksiyonlar: 90ZX
  • Beğen
alınır sevmezsen iade yaparsın.

• Beğen
Peki alınmayacak türden bir mousemu, denk gelmekten bahsetmiyorum, kronik bir sorunu var mı bildiğiniz?
Kronik sorunu yoktur.
Alınabilir bir mouse, sensörü gayet yeterli.

• Beğen
Kronik sorunu yoktur.
Alınabilir bir mouse, sensörü gayet yeterli.
Teşekkür ederim. RGB gereksinimi duyan bir insan değilim ama Redragon markasının kaliteli olduğunu bildiğim ve bu mouse'un tam elime göre olduğunu öğrendiğim için almak istemiştim, peki önerdiğiniz bir satıcı var mı? en güvenlisi hangisidir bu mouse u satanlar arasında? Başka mouse öneriniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yardım edecek birileri yok mu?

Geri