Gaming Gen TR ile YAŞADIĞIM SÜREÇ ve TÜM GERÇEKLER

Rica ederim hocam ne yaptımda
Ayrıca ters ibraz ı denediniz mi oluyor mu sizde hocam
Havale yaptığınız için olmayabilir ama yine de bankaya sorsa idiniz
Onu da sorabilirim sormaktan zarar gelmez :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer arkadaşlar da okuyup yorumlarsa sevinirim. Emoji atıp geçiyorlar.

Offfffffffffff daraldım lan, bu tarz durumlarda empati kurunca bile o huzursuzluk hissini alabiliyorum ...
Konunun takipçisiyim. En kısa sürede düzelmesi dileğiyle...

İnternetten daha ucuza alışveriş yapmanın iyi yanları olduğu gibi kötü yanlarıda var malesef üzüldüm. Yapacak bişey yok inşallah paranız elinize ulaşır

Offfffffffffff daraldım lan, bu tarz durumlarda empati kurunca bile o huzursuzluk hissini alabiliyorum ...
Konunun takipçisiyim. En kısa sürede düzelmesi dileğiyle...
Güncelleme yapmak boynumun borcu, dert etmeyin :)
Desteğiniz için teşekkür ederim.

gaming.gen.tr'den sistem alıp ve memnun olmama rağman huzursuz oldum

Gaming Gen Tr den bu aralar çok fazla şikayet görüyorum. İyiki ordan almamışım dedim.

Oradan sorunsuz bir şekilde aldım ama garantisi? "Soru işaretleri" bırakmasalar iyi olurdu ya.

Bir sorunda bizim de sıkıntı yaşama ihtimalimiz var tabii ki. Geçmiş olsun arkadaşa umarım en yakın zamanda para iadesi yapılır. Gerekli yerlere de başvurun.

Şikayetvar gibi mercilere bakabilirsiniz. Orada sistem alan kişiler 3-5 ay sonra arıza veren parçaları olunca neler yaşamış.

Oradan sorunsuz bir şekilde aldım ama garantisi? "Soru işaretleri" bırakmasalar iyi olurdu ya.

Bir sorunda bizim de sıkıntı yaşama ihtimalimiz var tabii ki. Geçmiş olsun arkadaşa umarım en yakın zamanda para iadesi yapılır. Gerekli yerlere de başvurun.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Takip edeyim bende. Yeni sistem almak için günlerdir araştırma yapıyorum bende fiyatlar uygun diye biraz gaming gen düşünüyordum ama üstünü çizdim direk. Böyle bir konuda bu kadar uğraştıran bir firma hadi ürün alsak sapasağlam yarın birgün ufak bir garantilik durum olsa kim bilir nasıl uğraştırır.

Takip edeyim bende. Yeni sistem almak için günlerdir araştırma yapıyorum bende fiyatlar uygun diye biraz gaming gen düşünüyordum ama üstünü çizdim direk. Böyle bir konuda bu kadar uğraştıran bir firma hadi ürün alsak sapasağlam yarın birgün ufak bir garantilik durum olsa kim bilir nasıl uğraştırır.
Şikayet var'da örnekleri var. Sİstem alanların ekran kartı arıza yapıyor, anakartı arıza yapıyor mesela.
Oradan bakabilirsiniz.
Ayrıca foruma sesleniyorum; https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/18411288

Bu link benim şikayetvar'a açtığım konu. İsteyenler takip edebilir. Yer imlerine ekleyerek tabii ki.

Şikayet var'da örnekleri var. Sİstem alanların ekran kartı arıza yapıyor, anakartı arıza yapıyor mesela.
Oradan bakabilirsiniz.
Ayrıca foruma sesleniyorum; https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/18411288

Bu link benim şikayetvar'a açtığım konu. İsteyenler takip edebilir. Yer imlerine ekleyerek tabii ki.
Link direkt buraya atıyor.
Linki düzeltebilirseniz desteklerim hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,622
Üyeler
186,509
Son üye
alperenn06x
Geri