Bilgisayar Konusunda Yardım Edebilirmisiniz

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Merhabalar yakın bir zamanda yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum ama kafamı kurcalayan bir sorun var yavaştan üniversite yaklaşıyor ve ortalama 4 sene başka şehirde yaşıyacağım bu süreçte bana bir laptop lazım ödevler olsun arada oyun falan ama adamakıllı 1650ti laptoplar 7000 TL civarı başlıyor biraz bütçemi aşsa da bunlardan birini almam lazım diğer yanda toplama bilgisayar var 4300GE bir sistem ile ekran kartı piyasası durulana kadar beklemeyi düşünüyorum sonra 1660s alır 6.500 TL civarına kapatırım ama bu yolu seçersem üniversitede ne yapacağımı bilmiyorum ayrıyeten diğer sene Ablam bitirme tezi yazacak 1 sene falan bilgisayar lazım ona bu konular gerçekten bunalttı beni bir çözüm önerebilir misiniz bana.

Oyun için laptop önermiyorum.Ama şarta kampanyadam kovalaya bilirsin.
Toplama bilgisayar alsam daha ucuza güncel oyunlarda akıp gidicem ama üniversite işi beynimi yordu.

Ben olsam laptop alacaksam mac alırdım, oyun oynatmaz ama kendini geliştirmeni sağlar.

Ben olsam laptop alacaksam mac alırdım, oyun oynatmaz ama kendini geliştirmeni sağlar.
Daha hayatımda adam akıllı oyun oynıyamadım laptop alsam RDR2 gibi güncel bir oyunda 30 fps kalıcam 1660s'i beklesem 60 fps napsam bilemedim

okul uzaktan olunca ben bu laptop derdinden yırttım ilk başlarda bende ufaktan kafayı kırıcak gibi olmuştum sonra yırrtım.
en iyi oyun oynanmıycaksa ünide Mac taşınabilir, portatif ve iş açısından M1 canavar gibi.

Daha hayatımda adam akıllı oyun oynıyamadım laptop alsam RDR2 gibi güncel bir oyunda 30 fps kalıcam 1660s'i beklesem 60 fps napsam bilemedimLapt
Boşver sen laptobu gereksiz kasa alırsın birde yanına ucuz laptop.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gereksiz??? Hayatında m1 işlemci kullanmamış birisi ancak böyle gereksiz bir yorum yapar.
Evet gereksiz 10.000tl daha csgo bile oynatmayan laptobu napsın insan bu arada en iyu oyun wiçhırdır

Boşver sen laptobu gereksiz kasa alırsın birde yanına ucuz laptop.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet gereksiz 10.000tl daha csgo bile oynatmayan laptobu napsın insan bu arada en iyu oyun wiçhırdır
Wıçıra ne ara geldik o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,931
Üyeler
189,942
Son üye
asker35
Geri