PS4'ten nasıl ses alabilirim?

ybozkir00

80+
Reaksiyon skoru
9
Selamlar arkadaşlar. Hoparlörsüz ve aux girişsiz bir monitörüm var. PS4'te oyun oynarken kulaklık kullanıyorum ancak dizi film izlerken kulaklık takmak istemiyorum. PS4'ten nasıl ses çıkışı alabilirim?

usb ile hoparlör takabilirsin ama çalışırmı bilmiyorum

usb ile hoparlör takabilirsin ama çalışırmı bilmiyorum
Knkm çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar arkadaşlar. Hoparlörsüz ve aux girişsiz bir monitörüm var. PS4'te oyun oynarken kulaklık kullanıyorum ancak dizi film izlerken kulaklık takmak istemiyorum. PS4'ten nasıl ses çıkışı alabilirim?
USB alırsan çalışır sıkıntı olmaz aux da kullanırsın

Knkm çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

USB alırsan çalışır sıkıntı olmaz aux da kullanırsın
Yani çift tarafı usb olan bir kablo ile hoparlörümü ps'a bağlayarak kullanabiliyor muyum hocam

böyle bir şey bulup alman lazım.

HDMI Portu var mımonitörde? HDMI portu olunca AUX oluyordu genelde 😀

Benim monitörde VGA girişi vardı hdmı VGA donusutucusunde ses girişi oluyordu ona takip ses alıyordum öylede deneyebilirsiniz tabi monitorunuze uygun dönüştürücü varsa

Geri