OEM Application Profile

Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar . Bilgisayarıma format attım ve sonra nvidia denetim masasını indirdim sonra bios u güncelledim sonra chipset driver indirdim ve geforce experience indirdim en son Ramleri 3000 mhz yaptım . Şuan için bilgisayarda bir eksik var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu konuda pek iyi değilim. Birde programların arasına OEM Application profile adında bir uygulama daha inmiş bu tam olarak ne oluyor bilmiyorum asıl sorum bu . Bunu silmeli miyim kalsın mı şimdiden teşekkürler

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    147.4 KB · Hit: 219
Merhaba arkadaşlar . Bilgisayarıma format attım ve sonra Nvidia denetim masasını indirdim sonra bios u güncelledim sonra chipset driver indirdim ve geforce experience indirdim en son Ramleri 3000 mhz yaptım . Şuan için bilgisayarda bir eksik var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olun bu konuda pek iyi değilim. Birde programların arasına OEM Application profile adında bir uygulama daha inmiş bu tam olarak ne oluyor bilmiyorum asıl sorum bu . Bunu silmeli miyim kalsın mı şimdiden teşekkürler
AMD ile ilgili bir program veya sürücüye benziyor. Silmeyin. Aygıt Yöneticisinde soru işaretli aygıtlar yoksa, bir şey yüklemeniz gerekmiyor.

Sistemin nedir? Ona göre söyleyeyim.
Sistemim
EKRAN KARTI RTX 2060
İŞLEMCİ Ryzen 5 3600
ANAKART B450M-A PRO MAX
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD ile ilgili bir program veya sürücüye benziyor. Silmeyin. Aygıt Yöneticisinde soru işaretli aygıtlar yoksa, bir şey yüklemeniz gerekmiyor.
Soru işaretli aygıt yok bulunmuyor . dursun mu silmeyim mi ?

Geri