RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,990
Mtihint.sys yüzünden oyunum başlamıyor ayrıca bunu silemem momentum cache kullanıyorum. Desteğe yazsam sonuç alabilir miyim?
Şimdi bende mtihint.sys diye bi dosya var bu Crucial' ın SSD uygulamasının bi dll' i gibi bir şey. Bu Vanguarda takılıyor system32 içinde olduğu için. Bende Crucial' ın momentum cache özelliğini kullandığım için silmek istemiyorum.Dediğinden anlamadım fakat ben de dün iki bug bildirdim 15.50 de konu açmışım 22.14 te cevap gelmiş bu sabah gördüm
Dediğine baktım iyi bir iş çıkarmışlar 10 kat hızlandırıyor diyenleri gördüm bence bir mesaj at ben dün Vanguardla ilgili sorun yaşadım kendi kendime çözdüm aynı hata olsaydı daha çok yardımım dokunurdu valorant support linkini istersen atayımŞimdi bende mtihint.sys diye bi dosya var bu Crucial' ın SSD uygulamasının bi dll' i gibi bir şey. Bu Vanguarda takılıyor system32 içinde olduğu için. Bende Crucial' ın momentum cache özelliğini kullandığım için silmek istemiyorum.
4945 mb okuma çıkıyor. Sata SSD. 5600 gördüm dün:Dediğine baktım iyi bir iş çıkarmışlar 10 kat hızlandırıyor diyenleri gördüm bence bir mesaj at ben dün Vanguardla ilgili sorun yaşadım kendi kendime çözdüm aynı hata olsaydı daha çok yardımım dokunurdu valorant support linkini istersen atayım
donanimarsivi.com
Maden SATA SSD'ler bu rakamlara çıkıyor neden M.2'ler satılıyor ? Gerçi anakart slotu ve RAM yememe özelliği vardı doğru nasıl soru oldu bu kendim cevapladım resmen.4945 mb okuma çıkıyor. Sata SSD. 5600 gördüm dün:
BX500 Momentum Cache Özelliği Testi.
NOT: 8GB Dosya atarken en fazla 55 Dereceyi gördü. MX500 Kullanırsanız Sıcaklıklar daha az olur. Ve Laptopda 8GB Ram olduğu için sonuçlar daha az çıkabilir. Çünkü Momentum Cache özelliği için Ram kullanıyor. Bu arada Okuma yaparken En fazla 50 Derece gördü ama genellikle 39-45 Arası oynadı...donanimarsivi.com
RAM kullanıyor bu özellik. Şuan 16 GB ram var bende ama 5.6 GB kullanımda sadece opera açık.Maden SATA SSD'ler bu rakamlara çıkıyor neden M.2'ler satılıyor ? Gerçi anakart slotu ve RAM yememe özelliği vardı doğru nasıl soru oldu bu kendim cevapladım resmen.