Hocam o tarz RPG oyunları oynayamıyorum beceremiyorum yaElder Scrolls Skyrim.. Oyna oyna bitmiyomuş denilene göre.
forza horizon 4 46 TL arabva oyunları seviyorsan al bence sevmiyorsanda al sevdirirDostlar hikayeli oyun önerilerinizi açığım Online oyunda olur tabi ki
aklımda Valheim var merak ettiğim için ama oyunun mantığını bilmiyorum tek oynanır mı oynanmaz mı emin değilim
+100 koy Cyberpunk al :ddddHocam o tarz RPG oyunları oynayamıyorum beceremiyorum ya
Eski çağda geçen oyunlarda pek ilgimi çekmiyor başka önerileriniz varsa açığım teşekkürler.
5'i bekliyorum hocam araba oyunlarının hastası olmadığım için hiç almadım 5'i gamepassten oynarımforza horizon 4 46 TL arabva oyunları seviyorsan al bence sevmiyorsanda al sevdirir
Ön sipariş olarak alıp oynamıştım hocam+100 koy Cyberpunk al :dddd
R6 Deluxe almanı tavsiye ederim.Dostlar hikayeli oyun önerilerinizi açığım Online oyunda olur tabi ki
aklımda Valheim var merak ettiğim için ama oyunun mantığını bilmiyorum tek oynanır mı oynanmaz mı emin değilim
bende aldım ama hiç sarmadıVar hocam
Oyun çok değişmiş sildim daha da girmedim mainim "Mira" Miranın içinden geçmişler
Bf1 'De Oyuncu Kaldımı Ki ?Hocam biraz daha koyup BF1 alabilirsin. Online serverlarda sıkılmazsın diye düşünüyorum.
The long dark .Dostlar hikayeli oyun önerilerinizi açığım Online oyunda olur tabi ki