Steam İndirimde oyun önerisi

The" L

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar artık fps battle royale oyunları oynaya oynaya sıkıldım. Biraz farklı bir şey oynamak istiyorum. Önerebileceğiniz açık dünya oyunu var mıdır? Hiç oynamadım veya denemedim. Şimdiden teşekkürler(forza almayı düşünüyorum ve aksiyonlu savaşlı bir şey istiyorum)

Son düzenleme:
Witcher 3 GOTY.

Arkadaşlar artık fps battle royale oyunları oynaya oynaya sıkıldım. Biraz farklı bir şey oynamak istiyorum. Önerebileceğiniz açık dünya oyunu var mıdır? Hiç oynamadım veya denemedim. Şimdiden teşekkürler
The Witcher 3 GOTY, CyberPunk 2077, Days Gone, RDR2, Horizon Zero Dawn, State Of Decay 2, Dying Light, GTA V, Foraza Horizon 4, Skyrim, Metal Gear Solid V, Death Stranding, Fallout 4, AC Valhalla, Mad Max, Watch Dogs 2, Destiny 2, Mafia 1-2

The Witcher 3 GOTY, CyberPunk 2077, Days Gone, RDR2, Horizon Zero Dawn, State Of Decay 2, Dying Light, GTA V, Foraza Horizon 4, Skyrim, Metal Gear Solid V, Death Stranding, Fallout 4, AC Valhalla
hepsinin arasından önereceğin? Herhalde hepsini almıyacağım :D

hepsinin arasından önereceğin? Herhalde hepsini almıyacağım :D
Witcher 3 GOTY yanına'Da CyberPunk Al 166TL bu fiyata kaçmaz.
Ben ilk başta açık dünya oyun önerisi diye okudum steam ve indirim kısmını görmedim :p

Witcher 3 GOTY yanına'Da CyberPunk Al 166TL bu fiyata kaçmaz.
Ben ilk başta açık dünya oyun önerisi diye okudum steam ve indirim kısmını görmedim :p
hocam cyberpunk alma hevesim yok ama olursa alacağım sizle aynı sisteme sahibim acaba fps değeri nasıl o oyunlarda?

hocam cyberpunk alma hevesim yok ama olursa alacağım sizle aynı sisteme sahibim acaba fps değeri nasıl o oyunlarda?
Gereksiz ayarları kapatıp doku ışıklandırma gibi ayarları en yükseğe alınca 45-60 fps arası gereksiz ayar dediğim görüntüde hiçbir şekilde fark edilmeyecek ve hatta kapatıldığında daha bile güzel durucak ayarlardan behsediyorum görüntü olarak.

The Witcher 3 GOTY, CyberPunk 2077, Days Gone, RDR2, Horizon Zero Dawn, State Of Decay 2, Dying Light, GTA V, Foraza Horizon 4, Skyrim, Metal Gear Solid V, Death Stranding, Fallout 4, AC Valhalla, Mad Max, Watch Dogs 2, Destiny 2, Mafia 1-2
Senin ben oyun zevkine bayıldım ya ne güzel yazmışsın okudukça içim açıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,567
Üyeler
204,746
Son üye
vaelov
Geri