Windows 11 TPM 2.0 Desteklenmiyor

Reaksiyon skoru
73
Arkadaşlar Windows 11 kurmak için biosa girdim fakat tpm 2.0 desteği yok notebook kullanıcısıyım bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır sanırım windows imajı alarak yapabiliyoruz fakat ben tam olarak bilmiyorum bu imaj nedir? Bir de ben windows insider programına dahil olarak yüklemek istiyorum zaten windows 11 i yani kısacası tpm 2.0 anakart desteği olmayan bir cihaza nasıl kurabiliriz ve de ileride kararlı sürüm çıktığı zaman bu zorunluluk kalkar mı ben sadece insider programına özel bir şey olduğunu düşünüyorum.
resim_2021-06-26_105759.png

Arkadaşlar Windows 11 kurmak için biosa girdim fakat tpm 2.0 desteği yok notebook kullanıcısıyım bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır sanırım windows imajı alarak yapabiliyoruz fakat ben tam olarak bilmiyorum bu imaj nedir? Bir de ben windows insider programına dahil olarak yüklemek istiyorum zaten windows 11 i yani kısacası tpm 2.0 anakart desteği olmayan bir cihaza nasıl kurabiliriz ve de ileride kararlı sürüm çıktığı zaman bu zorunluluk kalkar mı ben sadece insider programına özel bir şey olduğunu düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
O sızdırılmış ISO'yu kurmaman en iyisi. Hâlâ nereden geldi, neyin nesi belli değil.

Arkadaşlar Windows 11 kurmak için biosa girdim fakat tpm 2.0 desteği yok notebook kullanıcısıyım bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır sanırım windows imajı alarak yapabiliyoruz fakat ben tam olarak bilmiyorum bu imaj nedir? Bir de ben windows insider programına dahil olarak yüklemek istiyorum zaten windows 11 i yani kısacası tpm 2.0 anakart desteği olmayan bir cihaza nasıl kurabiliriz ve de ileride kararlı sürüm çıktığı zaman bu zorunluluk kalkar mı ben sadece insider programına özel bir şey olduğunu düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
tabii ki kurmanın yolu var ama windows 11 suanlık cok yeni beklemeni öneririm istersen yazabilirim

O sızdırılmış ISO'yu kurmaman en iyisi. Hâlâ nereden geldi, neyin nesi belli değil.
ben zaten iso kurmayacam insiderden orijinal beta kuracağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar BİOS tan nereye gelcem ben şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr