TYT'de sorular çalındı iddiası

Attığım Tweetlerde olduğu gibi ben sadece gördüklerimi yazıyorum.
Koskoca onaylanmış hesap bile böyle bir şey diyorsa elbet bir doğruluğu vardır.
Tabii sen şimdi diyeceksin tekrardan Resmi Gazete protokolü vs. :)

IMG_20210626_214151_726.jpg

Resmi Gazete’yi açıp protokolleri okumanı öneririm. Protokollerde “sınavsız” öğrenci alınacağına dair herhangi bir madde veya bilgi yok, fakat bahsi geçen durum internet ortamında nedense “sınavsız” öğrenci alınacak diye yayıldı. Duyduklarınıza ya da internetteki kim yanlısı belli olmayan birkaç siteye inanacığınıza resmiyete bakmanızı, gerçek bir araştırma yapmanızı öneririm.
Karşılıklı ve sadece askeri personeli karşılıyor

1624733447096.png

İşin kötüsü eğer bu doğruysa bunları da vermiş oldu.
Saçma olan kısım ise her kitapçık farklı sıralamada soru ve farklı şıklarla geliyor.

Yani benim görüşüm; tutturulmuş bir tahmin ve devamında gelen bir troll.
Düzenleme: Bunu yazan hesap ile ilk yazan aynı değilmiş.

Şimdi Katar ordusunda doktorluk yapmak isteyenlerin önü kesilmiş olmuyor mu? Bu ne büyük bir haksızlık.

Ya ben bu MEB den her şey beklerim zaten lgsde de soru çalmış
Onun yüzünden hayallerimin hepsi yıkıldı 😭😭😭😭

Alıntıyı görüntüle
İşin kötüsü eğer bu doğruysa bunları da vermiş oldu.
Saçma olan kısım ise her kitapçık farklı sıralamada soru ve farklı şıklarla geliyor.

Yani benim görüşüm; tutturulmuş bir tahmin ve devamında gelen bir troll.
Bu yorumları yazan sahte hesap. Diğeri yorum yazmamış.

Katarlıları sınavsız TIP eğitimi veren ülkeden her şeyi beklerim.
Kardeşim araştırmadan bilip bilmeden böyle sallamayın. Bu şekilde yalan haber sallayan haber siteleri hepsi özür yazısı yayınladı. Bakarsan görürsün. Ve Katar ile askeri anlaşma gereği sadece "ASKERİ ÖĞRENCİLERE " Eğitim verilecek. Katarın 36 uçağı türkiyede olacak ve katarın kargo uçaklarını türkiye kullanacak. Daha bir çok madde var. Yalan haberlere inanıp körü körüne sağda solda sallamayınız.

Kardeşim araştırmadan bilip bilmeden böyle sallamayın. Bu şekilde yalan haber sallayan haber siteleri hepsi özür yazısı yayınladı. Bakarsan görürsün. Ve Katar ile askeri anlaşma gereği sadece "ASKERİ ÖĞRENCİLERE " Eğitim verilecek. Katarın 36 uçağı türkiyede olacak ve katarın kargo uçaklarını türkiye kullanacak. Daha bir çok madde var. Yalan haberlere inanıp körü körüne sağda solda sallamayınız.
Canımın içi tek mesaja oturup mesaj yazma da okumayı öğren o zaman.
Diğer sayfaları da okur musun?
Tek mesajdan millete ne güzel sallıyorsunuz ya

Geri