Fransa Çok Kötü Bir Ülkemi ?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,406
Altta bıraktığım arkadaşın dedikleri doğrumu ? Fransaya gitmeyi planlıyordum bu yorumu görünce biraz korktum. 🙄🙄

20210627_045240.jpg

Altta bıraktığım arkadaşın dedikleri doğrumu ? Fransaya gitmeyi planlıyordum bu yorumu görünce biraz korktum. 🙄🙄

Alıntıyı görüntüle
Tamam eniştesi ile yer değiştirelim. Ben kabulüm. Bayılıyorlar insanları mal yerine koymaya. Dedikleri doğru olabilir de olmayabilir de Türkiye'den iyi olduğu kesin.

Aynen her yerde pahalı bu arkadaş boş konuşmuş, dayısı o kadar ülkesini seviyorsa beğeniyorsa dönsün.

Aynen her yerde pahalı bu arkadaş boş konuşmuş, dayısı o kadar ülkesini seviyorsa beğeniyorsa dönsün.
Bir emoji var paylaşmak istemiyorum uyarı alırım diye. Bir hayvan emojisi. Anlamışsındır diye düşünüyorum. Klasik gurbetçilerimiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ülkeme geri döndüğümde kullandığım para birimi 10 kat değerlense, sanırım bende Erdoğan'a tapardım. Tapardım kelimesini özellikle seçtim çünkü yaptıkları gerçekten bu.

Cehape zihniyeti dsfıhusdhıfsdhıfds. Arkadaşlar 5000 euro ile kral olursunuz haberiniz olsun.
Sorun da o değil mi zaten? 5000 birim maaş alan birinin her istediğini elde edebilmesi :D Karşılaştır bakalım Türkiye ile ortalama düzeyde maaş alan bir öğretmen istediklerinin kaçta kaçını yapabiliyormuş.

Alıntıyı görüntüle
Ev fiyatları yüksek vergiler yüksek .
Bunlar doğru.
Ama yardım ve maaşlar ona göre abartmış bu arkadaş
Ama ben Sevniyorum fransayı tarihinden ve şuan ki develetinden dolayı.

Ev fiyatları yüksek vergiler yüksek .
Bunlar doğru.
Ama yardım ve maaşlar ona göre abartmış bu arkadaş
Ama ben Sevniyorum fransayı tarihinden ve şuan ki develetinden dolayı.
Arkadaşın abarttığı kesin zaten.

Teklif etsen "Kurulu düzenim var benim burada, nasıl geleyim ki." der.
Gurbetçi:What's up kuzin.
ben:iyiyim
Gurbetçi : Ülke nasıl?
Ben : Kötü
Gutbetçi : değerini bilmiyorsunuz cennet burası.
Ben : gel o zaman!
Gurbetçi : Kurulu düzenimiz var.

Gurbetçi:What's up kuzin.
ben:iyiyim
Gurbetçi : Ülke nasıl?
Ben : Kötü
Gutbetçi : değerini bilmiyorsunuz cennet burası.
Ben : gel o zaman!
Gurbetçi : Kurulu düzenimiz var.
Aynen öyle dostum. 30 bin birime lüks Mercedes'lere binmeye benzemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,106
Üyeler
188,373
Son üye
SbnCrk
Geri