3070 itopya vs sinerji

az önce 1 tane daha attım ona bakmayın
Benim yukarda dediğim şekilde özelleştirin güvenin bana 1 yıldır forumda sistem öneriyorum hangi markanın ne yaptığını da biliyorum corsair, cooler master diye iyi olmuyor her ürün.

Benim yukarda dediğim şekilde özelleştirin güvenin bana 1 yıldır forumda sistem öneriyorum hangi markanın ne yaptığını da biliyorum corsair, cooler master diye iyi olmuyor her ürün.
böyle iyi midir
Ekran Görüntüsü (86).png

Hayır güç kaynağı aşırı dandik olmuş bu sefer de Thermaltake TR 2 S çok kötü bir model. Benim dediğim güç kaynağını alın, bir de anakartı neden düşürdünüz acaba? Ayrıca SSD de dandik olmuş Crucial P2 iyi bir model değil alacaksanız Crucial P5 alın.

Hayır güç kaynağı aşırı dandik olmuş bu sefer de Thermaltake TR 2 S çok kötü bir model. Benim dediğim güç kaynağını alın, bir de anakartı neden düşürdünüz acaba?
sizin dediğiniz neydi ve anakartı ne yapmam gerekiyordu

Güç kaynağına Zalman ZM750 GVII demiştim ben, Anakart da normalde Rog Strix B550-A idi ama onu düşürmüşsünüz, düşürmeyin. Ayrıca SSD’yi dandik koymuşsunuz Crucial P2 iyi bir model değil.

tamam gördüm sizin güç kaynağını anakartı ne yapayım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güç kaynağına Zalman ZM750 GVII demiştim ben, Anakart da normalde Rog Strix B550-A idi ama onu düşürmüşsünüz, düşürmeyin. Ayrıca SSD’yi dandik koymuşsunuz Crucial P2 iyi bir model değil.
tamam yapıyım hemen

böyel bütçemi aştı anakarı düşürebilir miyim
Ekran Görüntüsü (87).png

tamam yapıyım hemen

Ekran Görüntüsü (87).png
ana

tamam yapıyım hemen

Ekran Görüntüsü (87).png

ana
anakart*

tamam yapıyım hemen

böyel bütçemi aştı anakarı düşürebilir miyim Alıntıyı görüntüle

ana
Anakartı B550-A yapın dedim zaten B550-E değil. Ayrıca SSD yi 1 TB almayın bence 500 GB alın sonra yanına 1 TB HDD alırsınız.

ben deluxe 7a ya bakıyordum şimdi o sisteme baktım bana biraz pahalı geldi ama bunun kasası güzelmiş deluxenin biraz kötü gözüküyor benim max bütcem 22k ona göre bunu o fiyatlara düşürme imkanımız var mı?
Biz 2 saatir başka sistemler hakkında konuşuyormuşuz :ROFLMAO:

Şey o sistem en fazla 23K ya düşüyor biraz zorlarsak 22.5K falan olur anca,

Ekran kartını Palit GamingPro yapın

Ram’i Patriot Viper Dual RGB 3200 CL 16 2x8 yapın

M.2 SSD yi Crucial P5 500 GB yapın

Güç kaynağını Zalman ZM750 GVII yapın

Sıvı soğutmayı da NZXT Kraken X53 yapın

Şöyle özelleştirin çok güzel sistem olur

Biz 2 saatir başka sistemler hakkında konuşuyormuşuz :ROFLMAO:

Şey o sistem en fazla 23K ya düşüyor biraz zorlarsak 22.5K falan olur anca,

Ekran kartını Palit GamingPro yapın

Ram’i Patriot Viper Dual RGB 3200 CL 16 2x8 yapın

M.2 SSD yi Crucial P5 500 GB yapın

Güç kaynağını Zalman ZM750 GVII yapın

Sıvı soğutmayı da NZXT Kraken X53 yapın

Şöyle özelleştirin çok güzel sistem olur
evet harbiden süper sistem oluyor ama benim bütcem max 22.7k ayrıca benim başından beri gamegaraj istememe sebebim diğer kasalardı bunu görümce baya mutlu oldum belki olabilir bu sistem ama benim 1tb alana ihtiyacım var tek oyun için almıyorum yaklaşık 100gb fotoğraf video karışımı bir klasörüm var bu pc olursa olur olmazsa artık itopya umarım bu pc olur yanına 1 tb harddisk eklerim diğer benim sandığım sistemin kasası gerçekten kötü gözüküyordu bunu görünce baya sevindim :)

evet harbiden süper sistem oluyor ama benim bütcem max 22.7k ayrıca benim başından beri gamegaraj istememe sebebim diğer kasalardı bunu görümce baya mutlu oldum belki olabilir bu sistem ama benim 1tb alana ihtiyacım var tek oyun için almıyorum yaklaşık 100gb fotoğraf video karışımı bir klasörüm var bu pc olursa olur olmazsa artık itopya umarım bu pc olur yanına 1 tb harddisk eklerim diğer benim sandığım sistemin kasası gerçekten kötü gözüküyordu bunu görünce baya sevindim :)
Aynen bunun kasası çok güzel ayrıca sağı solu üstü altı falan her yeri açık olduğu için parçalar ısınmaz da. Bence siz sistemi sadece 500 GB ssd ile alın harddisk olmadan sonradan indirimden falan 1 tb harddisk alıp kendiniz eklersiniz, çünkü direk özelleştirme kısmından hdd ekleyince +400 lira yazıyor ama normalde o hdd’yi internetten 300 lira civarına alabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,321
Üyeler
195,597
Son üye
Fatmedic
Geri