alışırsan baya saran bi oyun ilk başta karmaşık gelebilir bence alış derimArkadaşlar R6 aldım. Ögretici videosunu izledim bayağı karmaşık geldi. Ne önerirsiniz alışayım mı yoksa iade mi edeyim? Fikir verir misiniz?
Oyunun eğitim bölümünü yapabilirsin istersen youtube/twitch ReemBey'in yeni başlıyanlar için rehberleri olması lazım.Arkadaşlar R6 aldım. Ögretici videosunu izledim bayağı karmaşık geldi. Ne önerirsiniz alışayım mı yoksa iade mi edeyim? Fikir verir misiniz?
Hayır zaten rehberi varda çok karışık gibi başlama değmez mi yoksa alış sarar mı dersiniz, bunu sordum.Oyunun eğitim bölümünü yapabilirsin istersen youtube/twitch ReemBey'in yeni başlıyanlar için rehberleri olması lazım.
Alışırsan sarar baya.Hayır zaten rehberi varda çok karışık gibi başlama değmez mi yoksa alış sarar mı dersiniz, bunu sordum.
Alışırsın zamanla bence iade etme biraz karışık gerçektende.Arkadaşlar R6 aldım. Ögretici videosunu izledim bayağı karmaşık geldi. Ne önerirsiniz alışayım mı yoksa iade mi edeyim? Fikir verir misiniz?
Call Of Duty Modern Warfare gibi silah mekaniği var ( güzel)Arkadaşlar R6 aldım. Ögretici videosunu izledim bayağı karmaşık geldi. Ne önerirsiniz alışayım mı yoksa iade mi edeyim? Fikir verir misiniz?
Fazla vakit ayırman lazım.Arkadaşlar R6 aldım. Ögretici videosunu izledim bayağı karmaşık geldi. Ne önerirsiniz alışayım mı yoksa iade mi edeyim? Fikir verir misiniz?