Rainbow Six Siege nasıldır?

Nötr0n

80+
Reaksiyon skoru
100
Arkadaşlar R6 aldım. Ögretici videosunu izledim bayağı karmaşık geldi. Ne önerirsiniz alışayım mı yoksa iade mi edeyim? Fikir verir misiniz?

Arkadaşlar R6 aldım. Ögretici videosunu izledim bayağı karmaşık geldi. Ne önerirsiniz alışayım mı yoksa iade mi edeyim? Fikir verir misiniz?
Oyunun eğitim bölümünü yapabilirsin istersen youtube/twitch ReemBey'in yeni başlıyanlar için rehberleri olması lazım.

Oyunun eğitim bölümünü yapabilirsin istersen youtube/twitch ReemBey'in yeni başlıyanlar için rehberleri olması lazım.
Hayır zaten rehberi varda çok karışık gibi başlama değmez mi yoksa alış sarar mı dersiniz, bunu sordum.

Oynaya Oynaya alışırsın + rehberine'De bak kısa sürede çözersin oyunu.
ama tavsiyem yanın'da 1 kişi daha olsun (arkadaşın yani) yoksa kanser olursun.

Alışırsın zamanla bence iade etme biraz karışık gerçektende.

Call Of Duty Modern Warfare gibi silah mekaniği var ( güzel)

Hızlı bir oyun değil de stratejik olarak savaşman gerekiyor, Valorant gibi aim savaşı değil

Uzun uzun zamanin yoksa sarmaz

hocam arkadaşın varsa sarıyor, ben arkadaşımla giriyordum eğleniyordum ama tek başıma girince gram zevkli değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,350
Üyeler
201,183
Son üye
porxen

Geri