Steam'de art arda kaç oyun iade edilebilir?

Wedi

80+ Bronze
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
3,939
Selamlar, Steam'de kart düşürmek için çokça oyun aldım ve hepsi de iade kurallarına uyuyor (2 saat ve 14 günü geçmedi.) bunların kaçını hesap kısıtlaması yemeden art arda iade edebilirim?

Selamlar, Steam'de kart düşürmek için çokça oyun aldım ve hepsi de iade kurallarına uyuyor (2 saat ve 14 günü geçmedi.) bunların kaçını hesap kısıtlaması yemeden art arda iade edebilirim?
Çok fazla iade yapınca mail adresine uyarı geliyor iade hakkınız kısıtlanabilir diye.

Büyük ihtimalle 2-3 tane edebilirsin. Eğer fazla edersen "bu aralar çok fazla oyun iade ettin artık edemezsin" bir uyarı veriyordu.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wedi
  • Beğen
Ben 5 ayda yaklaşık 25 iade yaptım. Bir uyarı yemedim ancak Bunu fırsata çevirdiğinizi anlar isek sonraki iadelerinizi reddedebiliriz diyor.

• Beğen
iade konusunda sınırsız
ama sürekli al-sat-al-sat yaparsan bu hakkını alabilirler

• Beğen
iade konusunda sınırsız
ama sürekli al-sat-al-sat yaparsan bu hakkını alabilirler
Al sat değil de kartlarını düşürdüğüm oyunlar var onları iade edeceğim. Bir daha almam yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri