QqQuaresma
80+
- Reaksiyon skoru
- 339
Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
Neden böyle bir konu açtın ?Belki eğitim, adalet gibi şeyler düzelir ama ekonominin düzeleceğini düşünmüyorum. Yine de karşısında fuse tea olsa fuse teaya basarım.
Basmam.E yani? Tamam napalım. Sen ampule basarsın![]()
Bulursan basarsın.Fuse teaya basarım onun yerine.
chp'yi savunmayan akpli olmuyor akp'ye oy vermeyen chp'ye oy verecek diye bir zorunluluk yok.E yani? Tamam napalım. Sen ampule basarsın![]()
Zaten CHPye basıcam.chp'yi savunmayan akpli olmuyor akp'ye oy vermeyen chp'ye oy verecek diye bir zorunluluk yok.
bu dediğinizin koyu bir şekilde akp taraftarı olmasından farkı yok
Tmmchp'yi savunmayan akpli olmuyor akp'ye oy vermeyen chp'ye oy verecek diye bir zorunluluk yok.
bu dediğinizin koyu bir şekilde akp taraftarı olmasından farkı yok
umarım sizin gibi bas ampule şeklinde düşünenlerin sayısı fazla değildir yoksa ileride bu sefer de chp taraftarlığından yakınacağız, kısır döngü.
kime oy vereceğiniz önemli değil hocam siz bir yorumda bulunmuşsunuz ve ben doğru buluyorum.Zaten CHPye basıcam.
5 az knk min 10.Kim gelirse gelsin düzelmesi en az 5 yıl bulur. Düzelmesi öncelikle Vergilerden başlar.