Pwnage fareleri artık ülkemizde!

Öncelikle düzgün yazın. Ardından bunu herkese öneremeyeceğinizi bilmenizi isterim. İfade özgürlüğü bu değil. Biz buna yanlış bilgilendirme diyoruz.
Ayaklı "TDK" Sözlükler'den Biri Daha :p Ben Bu Konu İçin'de Kimseye Yanlış Bilgilendirme Yapmadım Sadece Sevdiğimi Söyledim Önerdiğim'de İse Kaliteli Gördüğüm Modelleri Öneririm.

Ayaklı "TDK" Sözlükler'den Biri Daha :p Ben Bu Konu İçin'de Kimseye Yanlış Bilgilendirme Yapmadım Sadece Sevdiğimi Söyledim Önerdiğim'de İse Kaliteli Gördüğüm Modelleri Öneririm.
Kaliteli gördüğünüz değil de kaliteli olan modelleri önerirseniz sıkıntı yok. İyi forumlar.

800-900TL gibi bir fiyat vermek yerine bu mouse modeline, Logitech G Pro Wireless mouse almak daha mantıklı 1180TL'ye itopya'da. 800-900TL gibi bir bütçe ayıran bir kişi bende 200-300TL civarında bütçe artırıp direkt top model mous modellerine yönelebilir.

Connect Game kralsın. Sen olmasan ülkede mouse olmayacak.

800-900TL gibi bir fiyat vermek yerine bu mouse modeline, Logitech G Pro Wireless mouse almak daha mantıklı 1180TL'ye itopya'da. 800-900TL gibi bir bütçe ayıran bir kişi bende 200-300TL civarında bütçe artırıp direkt top model mous modellerine yönelebilir.
Hayır, hiç mantıklı değil. Piyasada neredeyse Pwnage kadar kişileştirilebilir fare yok. Ayrıca skatezi iyi değil o farenin. Pwnage'de paracord şarj kablosu, farklı renkle DPI tuşları, yedek %100 PTFE skatez gibi şeyler çıkıyor, Ayrıca pwnage 10-15 gram daha hafif. 300 TL daha fazla para verip daha kötü fare almak isteyen arkadaş varsa alsın.

Geri