Pwnage fareleri artık ülkemizde!

Öncelikle düzgün yazın. Ardından bunu herkese öneremeyeceğinizi bilmenizi isterim. İfade özgürlüğü bu değil. Biz buna yanlış bilgilendirme diyoruz.
Ayaklı "TDK" Sözlükler'den Biri Daha :p Ben Bu Konu İçin'de Kimseye Yanlış Bilgilendirme Yapmadım Sadece Sevdiğimi Söyledim Önerdiğim'de İse Kaliteli Gördüğüm Modelleri Öneririm.

Ayaklı "TDK" Sözlükler'den Biri Daha :p Ben Bu Konu İçin'de Kimseye Yanlış Bilgilendirme Yapmadım Sadece Sevdiğimi Söyledim Önerdiğim'de İse Kaliteli Gördüğüm Modelleri Öneririm.
Kaliteli gördüğünüz değil de kaliteli olan modelleri önerirseniz sıkıntı yok. İyi forumlar.

800-900TL gibi bir fiyat vermek yerine bu mouse modeline, Logitech G Pro Wireless mouse almak daha mantıklı 1180TL'ye itopya'da. 800-900TL gibi bir bütçe ayıran bir kişi bende 200-300TL civarında bütçe artırıp direkt top model mous modellerine yönelebilir.

Connect Game kralsın. Sen olmasan ülkede mouse olmayacak.

800-900TL gibi bir fiyat vermek yerine bu mouse modeline, Logitech G Pro Wireless mouse almak daha mantıklı 1180TL'ye itopya'da. 800-900TL gibi bir bütçe ayıran bir kişi bende 200-300TL civarında bütçe artırıp direkt top model mous modellerine yönelebilir.
Hayır, hiç mantıklı değil. Piyasada neredeyse Pwnage kadar kişileştirilebilir fare yok. Ayrıca skatezi iyi değil o farenin. Pwnage'de paracord şarj kablosu, farklı renkle DPI tuşları, yedek %100 PTFE skatez gibi şeyler çıkıyor, Ayrıca pwnage 10-15 gram daha hafif. 300 TL daha fazla para verip daha kötü fare almak isteyen arkadaş varsa alsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,183
Üyeler
185,686
Son üye
Krisyra
Geri