zup serisini aldımo ikisi temiz kar getiriyor şuanlık zup 8 f ve s ye bakın diğerlerini sonra alırsınız şuanlık 8 f s kartları yüksek
zup serisini aldımo ikisi temiz kar getiriyor şuanlık zup 8 f ve s ye bakın diğerlerini sonra alırsınız şuanlık 8 f s kartları yüksek
hayırlı olsun şimdidenzup serisini aldım
ilk aldığım oyunlarda 2 saat olmadan bütün kartlar düşüyordu ancak şimdi hiç bir oyunda 2 saat geçmesine rağmen düşmüyor 1 tane bile nedenini anlayamadım karaliste veya beyaz listeye eklemem gerek mihayırlı olsun şimdiden
I was rebuilt şu lanet oyunu alma da ne yaparsan yap oyun 8tl kartlarını hesapladım en ucuzları gelse bile 14 TL ediyor kaptım hemen oyunun kartları düşmüyormuş nedense anlamadım iade ettim bekliyorum
kara liste csgo gta 5 gibi online oyunlar için eklemen lazım bende online oyun olmamasına ragmen ekledim ne olur ne olamaz uğraşmayalım diyeilk aldığım oyunlarda 2 saat olmadan bütün kartlar düşüyordu ancak şimdi hiç bir oyunda 2 saat geçmesine rağmen düşmüyor 1 tane bile nedenini anlayamadım karaliste veya beyaz listeye eklemem gerek mi
ve alakası oldugunu sanmıyorum ilk başlarda kartları toplu toplu atıyor oyun sayısı azaldıkça daha uzun sürüyor kart gelmesikara liste csgo gta 5 gibi online oyunlar için eklemen lazım bende online oyun olmamasına ragmen ekledim ne olur ne olamaz uğraşmayalım diye
burda ki bütün kodları yazdım![]()
Steam IDLE Master Ayarları ve Kara Liste Kodları 2020 - İzzet Emre Demir
Steam Idle Master sizi Steam üzerinden oyunda gibi gösterip Steam koleksiyon kartları kazanmanızı sağlayan güvenilir bir program . Aynı zamanda açık kaynak kodlu olan bu programı 3. parti programları kullanmanın vac ban sebebi olan oyunlarda kullanmamanız gerekiyor bunun içinde programda kara...izzetemredemir.com