Güzel tavsiye HocamKanka monster da rtx 2060 bir model görmüştüm ama fiyatı sanırsam senin bütçenden fazla idi. Bir göz atabilirsin monsterlara istersen.
Kankam bunu alacaksan da 300tl daha ekleyip 16GB ram'e yükseltmeni öneririm. Güncel oyunlarda ram daha ön planda artık.Bu nasıl dostum ;
Excalibur G770
7.999 TL![]()
Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr
Casper Nirvana X500 bilgisayarınızı tüm Casper sistem özellikleri ile özelleştirin! Dilediğiniz özellikler ekleyerek Casper Nirvana X500 serisini yeniden yaratın! Dahası için tıklayın.www.casper.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel tavsiye Hocam![]()
Bulamadım bahsettiğim sistemi çaktırma xDBu nasıl dostum ;
Excalibur G770
7.999 TL![]()
Bilgisayar Özelleştirme | Casper.com.tr
Casper Nirvana X500 bilgisayarınızı tüm Casper sistem özellikleri ile özelleştirin! Dilediğiniz özellikler ekleyerek Casper Nirvana X500 serisini yeniden yaratın! Dahası için tıklayın.www.casper.com.tr
Güzel tavsiye Hocam![]()
Haklısın Hocam ben fiyat bazında bu laptopu buldumKankam bunu alacaksan da 300tl daha ekleyip 16GB RAM'e yükseltmeni öneririm. Güncel oyunlarda RAM daha ön planda artık.
Kankam bunu alacaksan da 300tl daha ekleyip 16GB RAM'e yükseltmeni öneririm. Güncel oyunlarda RAM daha ön planda artık.
Bulamadım bahsettiğim sistemi çaktırma xD
İyidir dostum1650Ti nasıl iyi midir??
Selamlar, maksimum 8000TL’ye RTX ekran kartlı laptop önerir misiniz?? veya varmı bu fiyata?
1650Tİ önermeyiz o seriden. Çünkü parasını hak etmez. 1650 Super'e bakman daha iyi olur.1650Ti nasıl iyi midir??
Aslında gayet güçlü bir sistem.O fiyata bulamadım ama monsterın sanırım en ucuz rtx 2060 lısı https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v19-2/ bu