PC'min değişik sesleri

imemircan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
496
Selamlar, bir video attım video sırasında valorant açıyorum. Güç kaynağın traktör gibi çalışma sesi var birinci sorum bu. İkincisi ise tiz bir ses var galiba coil whine sorunu ama emin değilim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar, bir video attım video sırasında valorant açıyorum. Güç kaynağın traktör gibi çalışma sesi var birinci sorum bu. İkincisi ise tiz bir ses var galiba coil whine sorunu ama emin değilim.

Not: tiz dediğim ses 0.42 de başlıyor

bendede bu aralar ses var senin psu neydi

kasadan gelen sesler %90 fan yalpalamasından oluyor. Stabil dönmüyor olabilir, fanı temizlemeyi deneyebilirsin.

ben bu seslerin ok benzerini psumda duydum daha önceden ama kasa değiştirince geçti nedense

kasadan gelen sesler %90 fan yalpalamasından oluyor. Stabil dönmüyor olabilir, fanı temizlemeyi deneyebilirsin.
fan temiz gibiydi yani çok açmak istemedim psu yu garanti devam ediyor çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fan temiz gibiydi yani çok açmak istemedim psu yu garanti devam ediyor çünkü
ve mesela geceleri falan çok ses yapıyor. Önceden yoktu bu ses.

bendede bu aralar ses var senin psu neydi
gamepower mış tmm normal bence :d garantisi varsa gönder ben pazartesi götürcem benimkide aynı masaya etki ediyo titremesi hatta
benimkide bu şekilde :

gamepower mış tmm normal bence :d garantisi varsa gönder ben pazartesi götürcem benimkide aynı masaya etki ediyo titremesi hatta
benimkide bu şekilde :
Seninki bambaşkaymış hocam benimki en azından fan'dan geliyor gibi :D

Seninki bambaşkaymış hocam benimki en azından fan'dan geliyor gibi :D
:d ya aldığım yer dedi getirin direk değiştiririz sıkıntı yok o yüzden ama şimdi kim bunun kablolarını bağlamayla uğraşcak :/

:d ya aldığım yer dedi getirin direk değiştiririz sıkıntı yok o yüzden ama şimdi kim bunun kablolarını bağlamayla uğraşcak :/
pc ye zarar vermediği sürece garanti falan uğraşmayı hiç sevmem. Kendim bir çözüm bulurum daha iyi hem eğlenceli :D

pc ye zarar vermediği sürece garanti falan uğraşmayı hiç sevmem. Kendim bir çözüm bulurum daha iyi hem eğlenceli :D
evet orası ayrı ama benb fanı değiştiriyim dicektim garantisi biticek hiç ellemedim :)

evet orası ayrı ama benb fanı değiştiriyim dicektim garantisi biticek hiç ellemedim :)
o da mantıklı şey sorcaktım ya bu psu yu temizlemek için söksek garanti dışı kalıyor mu ? veya nasıl anlıyorlar ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,102
Üyeler
188,525
Son üye
Van6566
Geri