GTA Trilogy alınır mı?

WörWind

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,084
Arkadaşlar duyduğuma göre steam versiyonu sorunluymuş fakat crackli indirmek de istemiyorum.Aslında başka oyunlarda alabilirim ama malum aşırı kötü bir laptopum var ondan bu tarz düşük sistemli oyunlara bakıyorum.Sizce alınır mı??Oyunun sorunları nedir?

Sistemin iyi ise alma ama sistemin iyi değilse alabilirsin.

Arkadaşlar duyduğuma göre steam versiyonu sorunluymuş fakat crackli indirmek de istemiyorum.Aslında başka oyunlarda alabilirim ama malum aşırı kötü bir laptopum var ondan bu tarz düşük sistemli oyunlara bakıyorum.Sizce alınır mı??Oyunun sorunları nedir?
san andreas steam versiyonu sorunlu imiş ancak bu oyunlar sırf kütüphanemde dursun diye bile alırdım ben ama karar size kalmış

Sistemin iyi ise alma ama sistemin iyi değilse alabilirsin.
Sistemim 1gb ekran kartlı bence almaya değer.Başka oyun yok çünkü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

san andreas steam versiyonu sorunlu ancak bu oyunlar sırf kütüphanemde dursun diye bile alırdım ben ama karar size kalmış
Sorunlu derken ne gibi sorunları var ki? Oyuna girmeme sorunları falan mı düşük fps sorunları mı?

Çok fena optimizasyon sorunu var. Gtx 1070 ile maksimum grafik ayarında oynayınca kasım kasım kasılıyor oyun.
Bende rx 5500 xt var gta vc de 900 fps veriyodu :D Drop falanda yoktu, ayarlardan bir şeyi kapatınca düzeliyo diye biliyom

Geri