Logitech g102 lightsync'den Gigabyte Aorus M2'ye geçilir mi?

EMA?R

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
545
Logitech g102 lightsync kullanıyorum bu sensör olayı yüzünden değiştirmeyi düşündüm ve bu mouse'u gördüm sizce değer mi?

Sensör olayını bilmeyenler için:

Mouse indirimle birlikte 130 tl oluyor:

Sensörün kötü olduğunu kendin mi fark ettin yoksa konuyu okuduktan sonra mı?

Kullandığın mouse'u zaten alacağın mousedan daha pahalı. İkinci elden satarsan pek para eklemek zorunda kalmazsın. Hem 0 hemde daha iyi bir mouse'a geçmiş olursun, kısacası değer.

Geçilmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu okuduktan sonra.
Sensörü gayet yeterli. Boşa para israfı yapmış olursunuz.

Kullandığın mouse'u zaten alacağın mousedan daha pahalı. İkinci elden satarsan pek para eklemek zorunda kalmazsın. Hem 0 hemde daha iyi bir mouse'a geçmiş olursun, kısacası değer.
G102 ile neredeyse aynı o fare. Boşa para israfı mı yapsın arkadaş? Skatezi olsun kablosu olsun, ağırlığı olsun benzer. Sensörü kağıt üstünde kötü fakat spin-off gibi sorunlar yapmıyor. Eğer iyi bir fareye geçmek istiyorsa 250 TL gibi bir fiyatı gözden geçirmek zorunda.

Son düzenleme:
Geçilmez.

Sensörü gayet yeterli. Boşa para israfı yapmış olursunuz.

G102 ile neredeyse aynı o fare. Boşa para israfı mı yapsın arkadaş? Sensörü kağıt üstünde kötü fakat spin-off gibi sorunlar yapmıyor. Eğer iyi bir fareye geçmek istiyorsa 250 TL gibi bir fiyatı gözden geçirmek zorunda.
Boşa masraf falan değil. 0ı en ucuz 184TL. Zaten o mouse minimum 100e satılır. Yani masraf olmaz. Hem daha iyi bir mouse'a geçmiş olur hemde mouse yeni ve 0 olur.

Boşa masraf falan değil. Zaten o mouse minimum 100e satılır. 0ı en ucuz 184TL. Yani masraf olmaz. Hem daha iyi bir mouse'a geçmiş olur hemde mouse yeni ve 0 olur.
Boşa masraf. Neredeyse aynı o fare. Daha iyi bir fareye geçmekten kastını anlayamadım. Aynı şeyin laciverdi neredeyse. 0 geçmiş diyorsun, aldığı üründe sıfır zaten. Sıfırdan sıfıra geçecek.

Geçilmesine gerek yok. Boş yere geçmeyle uğraşmayın. Ha eliniz oturmuyorsa G102'ye o başka. M2 elinize daha iyi oturacaksa geçmek mantıklı olur fakat onun haricinde hiç bir mantığı yok.

Boşa masraf. Neredeyse aynı o fare. Daha iyi bir fareye geçmekten kastını anlayamadım. Aynı şeyin laciverdi neredeyse. 0 geçmiş diyorsun, aldığı üründe sıfır zaten. Sıfırdan sıfıra geçecek.
Mecury sensör ile 3327 sensörü nasıl aynı diyorsun anlamıyorum xD.

değer

Mecury sensör ile 3327 sensörü nasıl aynı diyorsun anlamıyorum xD.
Mercury sensör kullanılmıyor bu farede haberin olsun. Ayrıca Mercury ile PMW 3327 çok ve çok yakın sensörler. Neredeyse aynı diyorum farkındaysan :)
1625568612051.png

Gördüğün gibi 200 IPS 25G. PMW 3327 ise 220 IPS 30G.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,298
Üyeler
183,972
Son üye
LegendOfReal
Geri