işlemci sıcaklığı normal değil

Eironn

80+
Reaksiyon skoru
4
yeni bilgisayar dizdim 5600x işlemcim var ama boştayken 75 dereceleri görüyor ekran kartımın fanları kapalı halde 40-45 derecelerde gezinirken işlemcim 76 77 dereceleri görüyor herhangi bir yükde yok %8-10 kullanım var

yeni bilgisayar dizdim 5600x işlemcim var ama boştayken 75 dereceleri görüyor ekran kartımın fanları kapalı halde 40-45 derecelerde gezinirken işlemcim 76 77 dereceleri görüyor herhangi bir yükde yok %8-10 kullanım var
5600X stok fan yetmiyor diye biliyorum ancak yanlışım olabilir,yetmese bile 75 derece normal değil.Bir virüs testi yapın ve kmspico kullanmıyorsunuz değil mi ?

Stock soğutucu mu?

yok kullanmıyorum daha yeni aldım kurulumunu falan yapıyordum bi sıcaklığa bakayım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet ama bana göre 75 dereceler boştayken normal değil

Termal macunu kendin mi sürdün?
İşlemci fanı yerine tam oturmuş mu kontrol edin.

yok kullanmıyorum daha yeni aldım kurulumunu falan yapıyordum bi sıcaklığa bakayım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet ama bana göre 75 dereceler boştayken normal değil
soğutucu olmadan bu derecelere çıkması çok normal athlon işlemcilerden soğutucu çıkarılınca 400 derecelere çıkıyor ve yanıyor

itopyadan aldım sistemi onlar sürüp gönderiyor diye biliyorum işlemci fanı da tam oturmuş gözüküyor

güzel bi f/p soğutucu öneriniz varmı peki bütçem çok yok hepsini bilgisayara yatırdım

Geri