5600X stok fan yetmiyor diye biliyorum ancak yanlışım olabilir,yetmese bile 75 derece normal değil.Bir virüs testi yapın ve kmspico kullanmıyorsunuz değil mi ?yeni bilgisayar dizdim 5600x işlemcim var ama boştayken 75 dereceleri görüyor ekran kartımın fanları kapalı halde 40-45 derecelerde gezinirken işlemcim 76 77 dereceleri görüyor herhangi bir yükde yok %8-10 kullanım var
soğutucunyeni bilgisayar dizdim 5600x işlemcim var ama boştayken 75 dereceleri görüyor ekran kartımın fanları kapalı halde 40-45 derecelerde gezinirken işlemcim 76 77 dereceleri görüyor herhangi bir yükde yok %8-10 kullanım var
Stock soğutucu mu?yeni bilgisayar dizdim 5600x işlemcim var ama boştayken 75 dereceleri görüyor ekran kartımın fanları kapalı halde 40-45 derecelerde gezinirken işlemcim 76 77 dereceleri görüyor herhangi bir yükde yok %8-10 kullanım var
Termal macunu kendin mi sürdün?yeni bilgisayar dizdim 5600x işlemcim var ama boştayken 75 dereceleri görüyor ekran kartımın fanları kapalı halde 40-45 derecelerde gezinirken işlemcim 76 77 dereceleri görüyor herhangi bir yükde yok %8-10 kullanım var
soğutucu olmadan bu derecelere çıkması çok normal athlon işlemcilerden soğutucu çıkarılınca 400 derecelere çıkıyor ve yanıyoryok kullanmıyorum daha yeni aldım kurulumunu falan yapıyordum bi sıcaklığa bakayım dedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet ama bana göre 75 dereceler boştayken normal değil
Fazla abarttın.400 derecelere çıkıyor ve yanıyor
İşlemci fanı takılı değil mi?yok kullanmıyorum daha yeni aldım kurulumunu falan yapıyordum bi sıcaklığa bakayım dedim