kanser etmiyecek mobil oyun önerisi

samet135

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
617
az önce shadow fıght 2 oynuyodum hileli ama ona rağmen sinirlednim ve telefonu ısırdım şimdi 2 tane diş izi oldu önceki telefondada shadow fight 2 oynarken ısırmıştım o da hileliydi bunuda ısırdım galiba sinir hastasıyım neyse bana sakin huzur verici güzel mobil oyun önerirmisniz sinir krizi geçirttirmeyecek güzel bi oyun bide boyutu yüksek olmasın tlfn 8gb ztn

Shadow Fight'ta bu kadar sinirleniyorsan sen acaba AOE veya MLBB'de nasılsın :D Daha çok singleplayer oyunlara bak. Online oyunlara takılma. Mobil oyunun kuralı bu eğer online oyun oynuyorsan kuduracaksın :)

lol wild rift

Oyun oynamamalısın bendede aynı sorun var ondan dolayı oynamıyorum en güzeli gerçekten.

dream leauge soccer 2019

bopçi oyna bopçi bopçi. (pubG)
az önce shadow fıght 2 oynuyodum hileli ama ona rağmen sinirlednim ve telefonu ısırdım şimdi 2 tane diş izi oldu önceki telefondada shadow fight 2 oynarken ısırmıştım o da hileliydi bunuda ısırdım galiba sinir hastasıyım neyse bana sakin huzur verici güzel mobil oyun önerirmisniz sinir krizi geçirttirmeyecek güzel bi oyun bide boyutu yüksek olmasın tlfn 8gb ztn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,378
Üyeler
192,703
Son üye
kemaltarık
Geri