Forumda "Nitelikli Üye" Seçimi

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,104
Arkadaşlar Merhaba , Bu Seferki önerim biraz kuşkulu olduğum bir öneri

Mesela Her Ay veya Her Hafta kendi aramızda forumun "En Yararlı kişisi" , "En fazla yardım eden kişisini seçsek" nasıl olurdu ?
Atıyorum Forumda bu ay en fazla yardım edenleri aday gösterelim ,

"Örneğin , a, b ,c ,x ,y kişisi forumda bu ay en fazla yardım eden , en fazla sorunun çözümüne yardım eden kişiler olsun"

Sonra bu kişiler arasında bu üyelerin aday olduğu bir konu açalım , ve sırayla eleme sistemi gibi eleyelim. Mesela A,b,c kişileri elensin
Finale X,Y Kişileri kalsın. Sonra "X" Kişisi kazansın. Ve o Üyeyi Forumun Bu Haftaki Yıldızı vs. seçelim

Sizce Nasıl Olur ? Suistimal Edilir Mi ? Yapılabilir mi ?

Hem bu sayede forumun aktifliği artar , hem de tatlı bi yarışma gibi olur.

Ödül vs. olması konusuna karışmıyorum , çünkü ödül olunca , bot vs. olayları olabilir

Siz ne düşünürsünüz ?

Bence gerek yok. Bu benim fikrim
Önceden haber verirlerse cılkı çıkıyor.

Arkadaşlar Merhaba , Bu Seferki önerim biraz kuşkulu olduğum bir öneri

Mesela Her Ay veya Her Hafta kendi aramızda forumun "En Yararlı kişisi" , "En fazla yardım eden kişisini seçsek" nasıl olurdu ?
Atıyorum Forumda bu ay en fazla yardım edenleri aday gösterelim ,

"Örneğin , a, b ,c ,x ,y kişisi forumda bu ay en fazla yardım eden , en fazla sorunun çözümüne yardım eden kişiler olsun"

Sonra bu kişiler arasında bu üyelerin aday olduğu bir konu açalım , ve sırayla eleme sistemi gibi eleyelim. Mesela A,b,c kişileri elensin
Finale X,Y Kişileri kalsın. Sonra "X" Kişisi kazansın. Ve o Üyeyi Forumun Bu Haftaki Yıldızı vs. seçelim

Sizce Nasıl Olur ? Suistimal Edilir Mi ? Yapılabilir mi ?

Hem bu sayede forumun aktifliği artar , hem de tatlı bi yarışma gibi olur.

Ödül vs. olması konusuna karışmıyorum , çünkü ödül olunca , bot vs. olayları olabilir

Siz ne düşünürsünüz ?
bana kalırsa millet iyi rolü yapıp rahat bir şekilde suistimal edebilirler

Biz ansızın yapıyoruz öyle şeyleri. Diğer türlü garip şeyler yaşanabiliyor :D
Hocam o zaman şöyle yapsak ,
Tarihi vs. hiç belirtmesek. Tamamen Random Bir tarihte ansızın bir konu açsak , Ve Orda adayları söylesek nasıl olur ?

Hocam o zaman şöyle yapsak ,
Tarihi vs. hiç belirtmesek. Tamamen Random Bir tarihte ansızın bir konu açsak , Ve Orda adayları söylesek nasıl olur ?
Bence seçim olursa Rütbesi yüksek olan seçilir. Ayın silver üyesi, Ayın Gold üyesi gibi olursa iyi olur.

Aynı değil mi işte?

Bence gereksiz. Kısa süreli yardımlaşma gibi düşün. Ne alakası var diye sorabilirsin. Haftada bir gerçekleştirilen seçimi kazanmak için iyi rolü yaparak kazanmasını sağlamak gibi olur. Bu da forumun ana hedefi olan yardımlaşmayı bir nevi oyuna çevirir. Telegram'da sohbet gruplarındaki kelime oyunu gibi mesela.

Aynı değil mi işte?
Aynen katılıyorum. Ben 1 yıldır burdayım ve sadece 5 en iyi cevabım var, 1 yıllık çoğu üyenin 20 30 var bu tarz jestler iyi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,711
Üyeler
185,790
Son üye
reis3535
Geri