forum.donanimarsivi.com
Hocam dediğim gibi 1 hafta beklemek zorundayım 550 tl üstüne çıkamam. Kısa süreli bir indirim olduğundan alamam.Alınmaz.
Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam biraz daha koymak gibi şansım yok.Alınmaz. Arctis 1’den bile daha kötü bir kulaklık. Fiyatını zerre kadar haketmiyor. Biraz daha koyup Rampage Fury X almanızı öneririm.
400 lira civarlarına Rampage Drop Plus alabilirsiniz. Fiyatını hakeden bir kulaklık.Hocam dediğim gibi 1 hafta beklemek zorundayım 550 TL üstüne çıkamam. Kısa süreli bir indirim olduğundan alamam.
Neden alınmayacağını açıklar mısınız.Sorunu varsa almam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam biraz daha koymak gibi şansım yok.
www.n11.com
Kullanan tanıdıklarım var ve mikrofon başta olmak üzere pek iyi bir kulaklık değil. Blackshark V2X'in İtopya indirimi bitse bile 550 TL civarında bulunabiliyor.
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah - Yeşil Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackShark V2 X RZ04-03240100-R3M1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah - Yeşil en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Drop Plus listemde var ama daha iyi bir kulaklık almak istiyorum.Razer cidden güzel bir alternatif farklı bir öneriniz var mı? Hepsiburada'da 600'e çıkabilirim.400 lira civarlarına Rampage Drop Plus alabilirsiniz. Fiyatını hakeden bir kulaklık.
Genel bir cızırtı sorunu var. Şahsen almanızı önermem.Rampage Deluxe Alınabilir mi? Hem kablolu hem kablosuz olması güzel bir özellik.
Beklemek zorunda olmasaydım direkt Void RGB alacaktım.Razer sürekli indirimde bu aralar biraz piyasa araştırması yapacağım.Teşekkürler ilgin için.Genel bir cızırtı sorunu var. Şahsen almanızı önermem.