SteelSeries Arctis 3 alınır mı?

UmutYiğit

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,397
Arkadaşlar 2019 edition modelini alacağım. 540 lira civarlarına gelecek sizce alınır mı?1 Hafta sonra alacağım için Void Rgb alamayacağım lütfen önermeyin.

Alınmaz.

Alınmaz. Arctis 1’den bile daha kötü bir kulaklık. Fiyatını zerre kadar haketmiyor. Biraz daha koyup Rampage Fury X almanızı öneririm.

Alınmaz.

Hocam dediğim gibi 1 hafta beklemek zorundayım 550 tl üstüne çıkamam. Kısa süreli bir indirim olduğundan alamam.
Neden alınmayacağını açıklar mısınız.Sorunu varsa almam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınmaz. Arctis 1’den bile daha kötü bir kulaklık. Fiyatını zerre kadar haketmiyor. Biraz daha koyup Rampage Fury X almanızı öneririm.
Hocam biraz daha koymak gibi şansım yok.

Hocam dediğim gibi 1 hafta beklemek zorundayım 550 TL üstüne çıkamam. Kısa süreli bir indirim olduğundan alamam.
Neden alınmayacağını açıklar mısınız.Sorunu varsa almam.

Hocam biraz daha koymak gibi şansım yok.
400 lira civarlarına Rampage Drop Plus alabilirsiniz. Fiyatını hakeden bir kulaklık.

Kullanan tanıdıklarım var ve mikrofon başta olmak üzere pek iyi bir kulaklık değil. Blackshark V2X'in İtopya indirimi bitse bile 550 TL civarında bulunabiliyor.

Kullanan tanıdıklarım var ve mikrofon başta olmak üzere pek iyi bir kulaklık değil. Blackshark V2X'in İtopya indirimi bitse bile 550 TL civarında bulunabiliyor.

400 lira civarlarına Rampage Drop Plus alabilirsiniz. Fiyatını hakeden bir kulaklık.
Drop Plus listemde var ama daha iyi bir kulaklık almak istiyorum.Razer cidden güzel bir alternatif farklı bir öneriniz var mı? Hepsiburada'da 600'e çıkabilirim.

Genel bir cızırtı sorunu var. Şahsen almanızı önermem.
Beklemek zorunda olmasaydım direkt Void RGB alacaktım.Razer sürekli indirimde bu aralar biraz piyasa araştırması yapacağım.Teşekkürler ilgin için.

@Karl Heinz Schneider Hocam redragon zeus modeli hakkında bilginiz var mı? 53mm sürücüleri olması tasarım açısından benzeyen Havit h2002d'den de farklı.Rica etsem ufak bir bakar mısınız?

Kulaklıkla ilgili pek bilgim yok hocam. Hepsiburada yorumlarına göz gezdireyim dedim, 2 kişi mikrofonda ses kısılma sorunu yaşamış. Yabancı incelemelere ve kullanıcı deneyimlerine de bakmak gerekiyor fakat V2X alma imkanınız varsa bence pek yaklaşmayın.

1625669969112.png

1625669974313.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,069
Üyeler
195,520
Son üye
syroxx97
Geri