Evet yapabilirsin. Sadece Online'a girmezsin olur.steamden orjinal alsam altyazı yapabiliyormuym güvenli şekilde
yalnız online ı sıkıntı RDR 2 nin ben o kadar para verdim aldım online giremiyorum FFFFF hatası alıyorumEvet yapabilirsin. Sadece Online'a girmezsin olur.
nasıl yapıcam peki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Senin ki farklı bir şey yüzünden oluyordur. Benim dediğim türkçe yamayı kaldırmadan devre dışı bırakabiliyorsun ve online a girebiliyorsun.yalnız online ı sıkıntı RDR 2 nin ben o kadar para verdim aldım online giremiyorum FFFFF hatası alıyorum![]()
FFFF hatasının bir çözümü yok mudur yamasız kullanıyorum oyunu![]()
Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] | DonanımHaber Forum
Red Dead Redemption 2 için Türkçe yama yayınlandı! OpenAI GPT-3 çeviri teknolojisiyle %99 Türkçe çeviri sunan yamayla oyunu kendi dilinde oynayabilir, Vahşi Batı'nın destansı dünyasına Türkçe olarak adım atabilirsin.forum.donanimhaber.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Senin ki farklı bir şey yüzünden oluyordur. Benim dediğim türkçe yamayı kaldırmadan devre dışı bırakabiliyorsun ve online a girebiliyorsun.
Hiçbir bilgim yok ama internette bunu buldum.FFFF hatasının bir çözümü yok mudur yamasız kullanıyorum oyunu