🔥İndirim Steam kalan 5TL ile öneri

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Arkadaşlar 100TL bütçemden 5TL kaldı ve bugün indirimin son günü. Bu 5TL ile güzel bir oyun arıyorum. Şimdiden söyleyeyim; bakiyeme ekleme yapamam, çok bilindik olan oyunların çoğu var (L4D2, PAYDAY, Portal gibi). Önceliğim bu 5TL ile eğer varsa, Street Fighter gibi, Mortal Kombat gibi dövüş oyunu. Onun haricinde de istediğinizi önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Stick Fight The Game

Bloons TD 6 almalısın bence, eminim çok seveceksin.
3.70TL indirimde şu an.

seen bakabilirsin

5 Tl altında pek iyi oyun yok

Arkadaşlar 100TL bütçemden 5TL kaldı ve bugün indirimin son günü. Bu 5TL ile güzel bir oyun arıyorum. Şimdiden söyleyeyim; bakiyeme ekleme yapamam, çok bilindik olan oyunların çoğu var (L4D2, PAYDAY, Portal gibi). Önceliğim bu 5TL ile eğer varsa, Street Fighter gibi, Mortal Kombat gibi dövüş oyunu. Onun haricinde de istediğinizi önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Bence küçük kart kasabalicegin oyunlar alabilirsin. Belki kâr edip daha iyi bir oyun alabilirsin.

Bence küçük kart kasabalicegin oyunlar alabilirsin. Belki kâr edip daha iyi bir oyun alabilirsin.
ZUP! gibi mesela değil mi? Ama şunu anlamadım ben, kart kastıktan sonra oyunu iade edebilir miyim ve ne kadar kar elde ederim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

"çok bilindik olan oyunların çoğu var (L4D2, PAYDAY, Portal gibi)." demiştim.

5 TL altında pek iyi oyun yok
Aslında var ama ben bir türlü bulamıyorum.

ZUP! gibi mesela değil mi? Ama şunu anlamadım ben, kart kastıktan sonra oyunu iade edebilir miyim ve ne kadar kar elde ederim?

"çok bilindik olan oyunların çoğu var (L4D2, PAYDAY, Portal gibi)." demiştim.

Aslında var ama ben bir türlü bulamıyorum.
hocam left 4 dead 2 kısaltmasını bilmiyordum o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,457
Üyeler
197,472
Son üye
Arda Ü.
Geri