Mining devri neredeyse bitmek üzere zaten dostum. Alacaklar oyun için almalı.tek sıkıntısı tek fanlı olması mining için ne kadar işlevsel bakmak lazım
Hocam bende gtx 1660 super var, onu satsam 1 aya daha yüksek bir ekran kartına geçebilir miyim?Mining devri neredeyse bitmek üzere zaten dostum. Alacaklar oyun için almalı.
Ekran kartı tek fan ram ler tek kanal kasanın ve psu nun değişmesi gerek yani iyi değil benceArkadaşlar sistem fiyatına göre baya baya iyi, ekran kartı tek fanlı ama aşırı ısınacağını sanmıyorum. Kasa/psu pek iyi değil. Ssd m2 olması güzel ama DRAM yok. Diğer parçalar iyi, bu fiyata alınır.
Ekran kartı çok ısınmayacağı için problem olmaz.Ekran kartı tek fan ram ler tek kanal kasanın ve psu nun değişmesi gerek yani iyi değil bence
Kasanın hava akışı iyimiki?Ekran kartı çok ısınmayacağı için problem olmaz.
Rami tek alıp, ek olarak bir tane daha ekleyebilirsin.
Bu fiyat bandına göre gayet iyi, daha iyisi varsa paylaşabilirsin.
Yani satıp biraz eklersen Amazon.jp den RTX2060 alabilirsin.Hocam bende gtx 1660 super var, onu satsam 1 aya daha yüksek bir ekran kartına geçebilir miyim?
Kasa hava akışı pek iyi değil ama ekran kartı yine de ısınmaz.Kasanın hava akışı iyimiki?
Teşekkürler tamamYani satıp biraz eklersen Amazon.jp den RTX2060 alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasa hava akışı pek iyi değil ama ekran kartı yine de ısınmaz.
Hocam forumda 4400'e RTX 3060 alan vardıYani satıp biraz eklersen Amazon.jp den RTX2060 alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasa hava akışı pek iyi değil ama ekran kartı yine de ısınmaz.
Bir kişi yakalamıştı eskiden. O zor iş. Bu fiyata RTX2060 alanlar bile seviniyorHocam forumda 4400'e RTX 3060 alan vardıhiç şansım yok mu