DxReadTR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 633
Bence PS5 özel oyunları daha güzel zaten xbox da oynayabildiğim her oyunu pc dede oynayabiliyorumHangisi, neden?
Bence Xbox çünkü gamepass.
Bence PS5 özel oyunları daha güzel zaten xbox da oynayabildiğim her oyunu pc dede oynayabiliyorumHangisi, neden?
Türko dediğin Xbox alır çünkü parası olmaz. Gamepass büyük nimet bu arada. Ama dersen ki benim param var PS5 derim.Hangisi, neden?
Türkiye'de yaşıyorsan Xboxcı olursun bu kadar basit. Xbox kadar oyuncu dostu bir firma yok.PS5 çıkana kadar çok fena PS'ciydim. Şu oyun fiyatlarından sonra Xbox'cu oldum![]()
Aynen öyle. Türkiye de yaşayıp şu oyun fiyatlarından sonra halen daha PS alan kişiler varsa ya çok zengindir, ya da en**iTürkiye'de yaşıyorsan Xboxcı olursun bu kadar basit. Xbox kadar oyuncu dostu bir firma yok.
Enayi demeyelim hocam zengindir diyelim bırakalım.Aynen öyle. Türkiye de yaşayıp şu oyun fiyatlarından sonra halen daha PS alan kişiler varsa ya çok zengindir, ya da en**i![]()
![]()
Aynen öyle. Türkiye de yaşayıp şu oyun fiyatlarından sonra halen daha PS alan kişiler varsa ya çok zengindir, ya da en**i![]()
![]()
Ultra Mega Mega büyük BruhhhhhhhPs5 kullanıyorum memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kardeş ayıp oluyo![]()