CSGO içerik önerisi.

Batuw

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,128
Arkadaşlar csgonun pek bir içerik üreticisi kalmadı ve youtubea baktığımda herkes valorant oynuyor siz nasıl videolar isterdiniz sanırım ben içerik üreticem :D

Arkadaşımla vs attık

Ya açıkçası hiç böyle rekabetçi maç atan yok. Güzel bir sohbet muhabbet ile arkaya iyi bir rekabetçi maç koyarsan baya sarar.

Arkadaşlar csgonun pek bir içerik üreticisi kalmadı ve youtubea baktığımda herkes valorant oynuyor siz nasıl videolar isterdiniz sanırım ben içerik üreticem :D
tavuklara bomba attım çok riskli oldu

tavuklara bomba attım çok riskli oldu
:D valve bunu beğendi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ya açıkçası hiç böyle rekabetçi maç atan yok. Güzel bir sohbet muhabbet ile arkaya iyi bir rekabetçi maç koyarsan baya sarar.
Evet listemde

Arkadaşımla vs attık
Arkadaşım yok -_-

cs go içeriği 2018 de falan ölmüştür ne atsan izlenmez

CS:GO içeriği kalmadı gibi bir şey gerçekten.
Valve güncelleme yayınladıkça onunla alakalı bilgilendirme videosu çekebilirsin (HellianTV yapıyordu bir ara). Pek güncelleme de yayınlanmıyor gerçi.
Rekabetçi havuzuna yeni harita eklenirse o haritayı tanıtan, taktiklerini gösteren bir video çekebilirsin. Oyuna başka yenilik gelmediği için yeni bir şey yapmak da zor.

Furkan Emirce'nin videoları gibi, hafif eğlencelik cs maçları atabilirsin. Belki Troll MM atarsın silverlarla

CS:GO içeriği kalmadı gibi bir şey gerçekten.
Valve güncelleme yayınladıkça onunla alakalı bilgilendirme videosu çekebilirsin (HellianTV yapıyordu bir ara). Pek güncelleme de yayınlanmıyor gerçi.
Rekabetçi havuzuna yeni harita eklenirse o haritayı tanıtan, taktiklerini gösteren bir video çekebilirsin. Oyuna başka yenilik gelmediği için yeni bir şey yapmak da zor.
Tavuk Çeşitleri - Yeni gelen tavuklar videosu :D

youtube'de "hs top"un yaptığı gibi trick videoları olabilir.

10 ,20,50,100 TL bütçeler ile envanter dizme videosu güzel olabilir.
Eskiden çok çekilirdi lakin zamanla kur arttığı için o videolar geçerliliğini yitirdi,kısacası yeni çekilecek olanlar tutabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,787
Üyeler
200,513
Son üye
Chaapoo

Geri