18 Yaş Altı Aşı Olabiliyor

Aşı Olacak Mısınız?

• Evet

Oylar: 64 56.6%
  • Hayır

Oylar: 49 43.4%

• Oy kullanan toplam üye
    113
  • Anket kapatıldı .
Herkesin kendi hür iradesi ancak herkes aşı olmak zorunda bırakılacak bu bir gerçek yurt dışında bu tür olaylar başlamış bile yasalaşmamasına rağmen çoğu eğlence yeri yemek yeri veya bu tip yerler aşı olmayanları içeri almıyorlar. Ülkemizde de yakın zamanda bu tür şeylerin olacağını düşünüyorum hatta eminim. Yasalaşmasa bile iş yeri sahipleri ayrım yapacaktır.
Sinema,Konser,Maçlara aşısız giriş yasaklandı sanırım daha bunlar az bile.Baya bir yasak gelicek aşı olmayana Ağustos sonu Eylül gibi

Haberi atarmısın anneme bahsettim ama o 17 yaşını bitirip 18 e girenler olabiliyor dedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sağlık Bakanlığını arayıp soracağım bana neden çıkmadığını

Aslında aşıya güveniyorum diyemeyeceğim çünkü uzun vadede kötü sonuçlar falan olmasından ürküyorum biraz. Ama artık bu Korona bitecek gibi görünmüyor bu yüzden olmak istiyorum.

Sinema,Konser,Maçlara aşısız giriş yasaklandı sanırım daha bunlar az bile.Baya bir yasak gelicek aşı olmayana Ağustos sonu Eylül gibi
Yasaklanacak dendi ama dediğim gibi resmi bir durum yok. Bunu geçtim en ufak bir işe bile girmek isteseniz bunlar sorulacak dediğim gibi herkesin özgür seçime tabi ki hakkı var ama bunun sonu bu olacak.

Muhtemelen yarın tanımlanıcak çünkü haberlerde bugünden itibaren yazıyor.

Aslında aşıya güveniyorum diyemeyeceğim çünkü uzun vadede kötü sonuçlar falan olmasından ürküyorum biraz. Ama artık bu Korona bitecek gibi görünmüyor bu yüzden olmak istiyorum.
Ben olmak zorundayım Üniversite için zorunlu kılınıyor.

Uzun vade sonuçları neredeyse sonuç vermeye başladı hatta büyük ihtimalle ne olacağı biliniyor.Aşılarda tehlike yaratıcak olanlar yasaklandı.

Muhtemelen yarın tanımlanıcak çünkü haberlerde bugünden itibaren yazıyor.
Yaşınız kaç 16 dan 17 ye mi giriyorsun yoksa 15 den 16 ya mı? Ve bana yarın yazarmısın tanımlandı mı diye

Yasaklanacak dendi ama dediğim gibi resmi bir durum yok. Bunu geçtim en ufak bir işe bile girmek isteseniz bunlar sorulacak dediğim gibi herkesin özgür seçime tabi ki hakkı var ama bunun sonu bu olacak.
Geleceği söylendi

Yaşınız kaç 16 dan 17 ye mi giriyorsun yoksa 15 den 16 ya mı? Ve bana yarın yazarmısın tanımlandı mı diye
Kasım 2'de 17 olup 18'den gün alıcam.

Geleceği söylendi

Kasım 2'de 17 olup 18'den gün alıcam.
Biliyorum söyleme sebepleri nabız ölçmek tabi sonunda illa resmileşecek diye düşünüyorum. Ben açıkçası ilk dozumu 2 hafta önce oldum yan etki görmedim ağrı bile olmadı vuran hemşire sağolsun eli çok hafifti orda da bir etki görmedim.

Biliyorum söyleme sebepleri nabız ölçmek tabi sonunda illa resmileşecek diye düşünüyorum. Ben açıkçası ilk dozumu 2 hafta önce oldum yan etki görmedim ağrı bile olmadı vuran hemşire sağolsun eli çok hafifti orda da bir etki görmedim.
Çevrem de hiç bir yan etki yaşayan olmadı sayılır.Bir tek kol ağrısı ve hafif halsizlik o da geçiyor.Bir tek ablam 2. dozdan sonra ateşlendi ve halsizleşti 1 gün anca sürdü sonra geçti.Zaten yan etkiler de yazıyor bu şeylerin olabileceği.

• Beğen
Reaksiyonlar: xMUK
Geri