FL Studio öğrenmek istiyorum ama MIDI Klavyem yok

Berk Atmaca

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,348
Dostlar sıkıldıkça programlar öğrenmeye çalışır bilgi sahibi edinmek isterim. FL Studio ilgimi çekti. Seslerle uğraşmak falan. tabii ki hobi olarak uğraşıcam ama MIDI klavyem yok. Bu eksiklik çok büyük bişey mi yoksa kapatması kolay bişey midir? Normal pc klavyesi kullanılabiliyor diye biliyorum.

Bana soracak olursan çok büyük bir kayıp değil. Başlangıçta almana gerek yok. Eğer ciddi şekilde devam edersen ileride düşünebilirsin.

6-7 ay çok sıkı çalışman lazım fl için ondan sonra üretme fasılı ve gerçek fl süreci başlar ingilizcen varsa yabancı kaynakları takip et klavyenın olmaması başlangıcta çok sıkıntı değil

6-7 ay çok sıkı çalışman lazım fl için ondan sonra üretme fasılı ve gerçek fl süreci başlar ingilizcen varsa yabancı kaynakları takip et klavyenın olmaması başlangıcta çok sıkıntı değil
6-7 ay uzun bir süre en azından bu sene için. YKS var önümde. Çok vakit ayıramıcak gibiyim.

6-7 ay uzun bir süre en azından bu sene için. YKS var önümde. Çok vakit ayıramıcak gibiyim.
şöyle diyi 6-7 ay en az süre çok çalışman lazım güzel işler yapman için müzik teorimi çalışman lazım fazlaca ama çok uğraşmam diyorsan basic seviyede de şeyler yapabilirsin tab2

şöyle diyi 6-7 ay en az süre çok çalışman lazım güzel işler yapman için müzik teorimi çalışman lazım fazlaca ama çok uğraşmam diyorsan basic seviyede de şeyler yapabilirsin tab2
Bilgi is BİLGİ! 6-7 ay olur sana 10-11 ay. Sıkıntı değil. Bir şeyler yapmak keyifli olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,496
Üyeler
183,129
Son üye
ado.
Geri